[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
隻te100變左人氣商品
不過已經冇左amazon果個賣家揀

黎緊有2隻新玩具
Noble X te100

買咁多做咩
讓一隻出黎啦

襯衫用
左noble右fapear

襯衫要買晒a35全色
請問有冇巴打有oriolus2代改過cm? 值唔值得改

改私模邊有唔好架
搵含鉛改仲好添呀

改私模大多唔好
另外點解會吹奏含完

改私模邊有唔好架
搵含鉛改仲好添呀

改私模大多唔好
另外點解會吹奏含完

因為唔撐含完姐係唔撐本土
含鉛lear世界第一
2000蚊唔洗有cm耳機

改私模邊有唔好架
搵含鉛改仲好添呀

改私模大多唔好
另外點解會吹奏含完

咩料
Oriolus 有原廠改
改cm 1代同2代聲應該一樣

改私模邊有唔好架
搵含鉛改仲好添呀

改私模大多唔好
另外點解會吹奏含完

咩料
Oriolus 有原廠改
改cm 1代同2代聲應該一樣

或者咁講,原廠改返就好似有保證d
過多幾日就拎到Toxic Cable SW22 好撚期待

等左幾耐???
本身仲想盲狙TE100 點知俾巴打買到冇貨

唔岩聽LiSA

唔岩聽LiSA

見咁抵玩想買黎試下唔岩就賣
黑機終於到貨
我想問成日好多人去代理到換過隻新耳機,係咪壞得好緊要先肯換?我覺得我個隻左右唔同音量 但應該差少少 換唔換到?
我想問成日好多人去代理到換過隻新耳機,係咪壞得好緊要先肯換?我覺得我個隻左右唔同音量 但應該差少少 換唔換到?

應該等佢地check
有冇邊到10k內可以買到vega?
有冇邊到10k內可以買到vega?

依家應該9k內買到,但實價幾多就睇你牙力

等左幾耐???

買二手咋 等緊佢幫我改埋4.4

等左幾耐???

買二手咋 等緊佢幫我改埋4.4

ok
我有個FD又想買TE100
但今日頭先幫佢整果陣發現冇得直郵去我地址 ?
但我尋日訂果陣都仲得 點解今日唔得既 有冇人解答到 唔該哂

去到日本都搵唔到ls70是否可悲
木星呢家咩價

要賣方是amazon jp方能直郵

要賣方是amazon jp方能直郵

因為會寄香港的jp amazon俾巴打買到冇曬貨
香港有無得試toxic 既線

好似無

唔通要肓入條sw24

同埋等好耐

4個月都等得
一條線唔洗半年既

如果真係買咪試下問台灣my ear有無現貨

sw24無現貨 自己上網買算
又係練耐性既時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞