[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
上年去旅行唔見左耳機同player
岩岩保險話比每樣$3000我去買

其實點樣證明唔見左

口供紙
最煩係又要盒又要單又要相

最多賠幾多

每樣3千
巴打有冇介紹

30r
細細部

自己有少少想買dp-X1
其實同dp-x1a有咩分別?

4個月都等得
一條線唔洗半年既

如果真係買咪試下問台灣my ear有無現貨

sw24無現貨 自己上網買算
又係練耐性既時候

有冇用家講下sw 係正皮定負皮
講左成年我仲未買

用過silver poison

印象中有D人話toxic d線「難推」

因為線徑粗?

粗啲唔係低啲resistance 咩

理論既野我就唔識,最有印象睇過台灣包膠話用左後要較大聲D

見D人講細節多到變態就扯扯地
Ve8 $21800
本身有ve任何model就$19600

都係等demo先諗

平咁少真係多撚謝

ve無幾可會減價

之前好似減過一次
我整VE3嗰陣都要一皮多D

e度有無人會買
自問買唔起,等試
有冇巴打可以推介下2000-3000左右嘅耳機
另外想買部2000左右嘅player又有咩推介
新手想入坑
有冇人可以比較下rosie同sd4s
聽講rosie轉左做8單,聽落似fitear333既bass強化版

有冇人可以理下我

用過silver poison

印象中有D人話toxic d線「難推」

因為線徑粗?

粗啲唔係低啲resistance 咩

理論既野我就唔識,最有印象睇過台灣包膠話用左後要較大聲D

見D人講細節多到變態就扯扯地

拎黎睇av
聽講rosie轉左做8單,聽落似fitear333既bass強化版

有冇人可以理下我

你有冇試過先 兩隻聲底好唔同下

有冇人可以理下我

sd4 三頻平均 聲音密度高 BASS有重量
(新手木耳9 UP)

有冇人可以理下我

淨係試過rosie

有冇人可以理下我

淨係試過rosie

sd4 中高收歛d
聽落冇咁刺激 耐聽
人聲都會比rosie圓潤 厚d
但係我覺得重點係sd4舒服好鳩多
唔記得利申 新手
有冇巴打可以推介下2000-3000左右嘅耳機
另外想買部2000左右嘅player又有咩推介
新手想入坑

兩頭唔到岸 將部PLAYER既錢推哂落去耳機度先啦
有無巴打聽緊天琴
隔音做得好唔好可唔可以比D意見
想換耳機聽 流行曲 人聲 為主

有冇人可以理下我

淨係試過rosie

sd4 中高收歛d
聽落冇咁刺激 耐聽

rosie好大舊,我左耳戴會有少少痛
sd4會唔會?我驚sd4s細得濟

有冇人可以理下我

淨係試過rosie

sd4 中高收歛d
聽落冇咁刺激 耐聽

sd應該係我暫時戴過最舒服既公模
大細果d你自己去試

其實點樣證明唔見左

口供紙

最多賠幾多

每樣3千
巴打有冇介紹

30r
細細部

有冇巴打比下意見

有冇人可以理下我

淨係試過rosie

sd4 中高收歛d
聽落冇咁刺激 耐聽

sd應該係我暫時戴過最舒服既公模
大細果d你自己去試

唔該師兄
Fostex TE100 各位有咩評價?

有fd衝左日森,訂多左一對
價錢係行貨一半
問我有無興趣  
聽流行曲,本身用緊 dpx1a + SE415
部手機player百老匯出左價了5998

其實點樣證明唔見左

口供紙

最多賠幾多

每樣3千
巴打有冇介紹

30r
細細部

有冇巴打比下意見

1a新D
部手機player百老匯出左價了5998

行貨有保
禾禾禾個價睇下幾時跌
30r同dps1 amazonjp幾時特價呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞