[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
用緊味精J3
部機唔夠位想換
x5iii 買唔買得過?定係二手dxp 100r 好?
筆直3500

dp100?
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解
可能之前用棉花棒整太入吉穿

聽野冇問題?

我穿左邊 右邊冇事 基本上聽野冇分別
聽醫生講係穿晒 佢話見唔到底

穿
仲聽到野?
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解

聽野冇問題?

穿
仲聽到野?

原來穿耳膜聽野冇分別,細個諗穿耳膜會聾
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解

聽野冇問題?

穿
仲聽到野?

聽到野
有冇大約$3000既耳機?
想買左再放出去
要張單黎Claim返保險既錢
樓上穿耳膜好撚癲
點先會穿

我都唔知點解

聽野冇問題?

穿
仲聽到野?

聽到野

咁有咩後果?
會唔會生返?
用緊味精J3
部機唔夠位想換
筆直3500

dp100?

定係dpx1 水貨
price.com 見到3千幾
想買左再放出去

灰黃鸝
有冇黑雀用家起到 你地會唔會轉2.5平衡線??聽講又唔係全部耳機岩

用緊
屌佢老母 換左兩隻 個座都係插唔入好多其他牌子既線
太細
要自己磨細少少條線既cm頭
想買左再放出去

灰黃鸝

睇落都唔錯
2手都放到2千幾

我都唔知點解

聽野冇問題?

穿
仲聽到野?

聽到野

咁有咩後果?
會唔會生返?

穿小小會自己好番 穿晒就唔知 醫生叫我去睇鼻煙喉科先

我都唔知點解

聽野冇問題?

穿
仲聽到野?

聽到野

咁有咩後果?
會唔會生返?

好得人驚
得成日覺得右耳聽野細聲d 會唔會

我都唔知點解

聽野冇問題?

穿
仲聽到野?

聽到野

咁有咩後果?
會唔會生返?

好得人驚
我成日覺得右耳聽野細聲d 會唔會
有無巴打知300r有無皮套出左?唔計pioneer 出果個

日馬望望

有冇黑雀用家起到 你地會唔會轉2.5平衡線??聽講又唔係全部耳機岩

用緊
屌佢老母 換左兩隻 個座都係插唔入好多其他牌子既線
太細
要自己磨細少少條線既cm頭

入左廠整
好實
用緊味精J3
部機唔夠位想換
筆直3500

dp100?

定係dpx1 水貨
http://price.com 見到3千幾

我晌百老滙買用恆生卡都係3699,仲有雙倍cash dollar 回贈!
用緊味精J3
部機唔夠位想換
筆直3500

dp100?

定係dpx1 水貨
price.com 見到3千幾

3500 二手水貨X1A都有機會買到啦
屌你老母amazon 變撚左待定
乜撚野Delivery date pending呀 唔撚係冇貨呀?你唔好撚最後同我講冇貨 然後取消我張單呀你老母
我耳機都賣撚埋就係為左隻te100 佢老母臭閪 最後冇貨我真係會發顛
乜撚野Delivery date pending呀 唔撚係冇貨呀?你唔好撚最後同我講冇貨 然後取消我張單呀你老母
我耳機都賣撚埋就係為左隻te100 佢老母臭閪 最後冇貨我真係會發顛

唔好咁心急, 應該FOSTEX個邊未有貨派比佢地姐
monet17用家用緊zx1覺得未係好滿意
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

所以快啲加入呢個大家庭啦!

應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

張金貼貼唔正嘅
你信仰唔夠強

希望係咁

我都要問吓個fd 先

唔知做咩爆到咁 咁樣會唔會唔整
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

張金貼貼唔正嘅
你信仰唔夠強

我信仰夠強啦掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞