[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

同fapear個包裝一模一樣

好靚

TE100 會唔會好難推 ?
X1a 係唔係要用2.5 線呢? 夠做嗎

而家插緊300r 3.5 唔多掂

香港有冇賣 圈鐵混合好似幾正

香港7千幾 試埋同價位會買唔落手

有冇2.5試下

煲完先出去試線
原裝線又幼又戴到成日飛出耳仔
http://www.fostex.jp/products/te100/

仆街 我地有冇貨架

一早知停左產
所以我先咁急係咁問
真係估唔到隻noble x 咁少低音

潛得好深 (savant)
http://www.fostex.jp/products/te100/

仆街 我地有冇貨架

一早知停左產
所以我先咁急係咁問

Email左日森

您的发货问题,这边已经跟日本仓库进行了确认,等待确认到仓库回复之后,会马上给您汇报的,麻烦您等待我的联系,谢谢。

不過冇都由佢 都係諗住平平地試下fitear

等緊巴士返去開箱

仆街 我地有冇貨架

一早知停左產
所以我先咁急係咁問

Email左日森

您的发货问题,这边已经跟日本仓库进行了确认,等待确认到仓库回复之后,会马上给您汇报的,麻烦您等待我的联系,谢谢。

我頭先都有CHAT客服果邊
佢都係答到好行既野 會盡力將貨物送到您的手上

等緊巴士返去開箱

好淺

Massdrop個discussion好多人話正喎

仆街 我地有冇貨架

一早知停左產
所以我先咁急係咁問

Email左日森

我頭先都有CHAT客服果邊
佢都係答到好行既野 會盡力將貨物送到您的手上

諗多左幾粒鐘就

等緊巴士返去開箱

好淺

用過savant低音真係好少,但好易推,分析力都高

等緊巴士返去開箱

好淺

本時聽開cheap 野 westone 2 同ER4B/S 咋
都唔係咩重bass耳機
係空間感唔錯

有冇巴打推介4k左右,用手機都推到嘅耳機

af1120 出名易推

1120我上網搵到$4480,仲送條原廠線。個價算唔算正路?但我見好多鋪都賣緊5xxx
求巴打解答

等緊巴士返去開箱

好淺

本時聽開cheap 野 westone 2 同ER4B/S 咋
都唔係咩重bass耳機
係空間感唔錯

聽下覺得點

音場算大 bass中規中矩 不過唔夠深
唔算重口味
性價比遠超二千蚊 好似係

等緊巴士返去開箱

好淺

都唔係咩重bass耳機
係空間感唔錯

聽下覺得點

唔算重口味

不過個頭好硬 我仲未換到2.5

af1120 出名易推

1120我上網搵到$4480,仲送條原廠線。個價算唔算正路?但我見好多鋪都賣緊5xxx
求巴打解答

之前好似有鋪做過4字頭,1120我覺得算係耐聽而質素都唔錯,不過mmcx始終差d

等緊巴士返去開箱

好淺

都唔係咩重bass耳機
係空間感唔錯

聽下覺得點

唔算重口味

咩叫bass深 求教

af1120 出名易推

求巴打解答

之前好似有鋪做過4字頭,1120我覺得算係耐聽而質素都唔錯,不過mmcx始終差d

上個月好多度都有優惠3k尾,家下唔知
btw未試過呢對
535r 而家係咪2930 ?
te100 用2節膠d聲最好
535r 而家係咪2930 ?

依家仲買535?
有冇巴打最近買左/會買耳機 $3K up
想借張單黎claim保險
唔想買完再放出去
幫幫手
比我哂下命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞