[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

唔明點解當時咁衝動買846
試左334之後立即唔想聽隻846
334快d到啦

潮物 se846換線

我知錯啦

846換線幾好呀

唔知會有幾好
不過係街成日都見到
窮撚啱啱$1600入手T20
846 D聲真係好屎, 家下咁多選擇, 佢個價都有唔少野可以買, 真心覺846真係好難聽
灰黃 dma有無得試
除左846可以試下差唔多價位嘅k3003、T8ie MK II、heaven viii、ie800
灰黃 dma有無得試

我有部iPod touch 5,另外用緊iPhone 7+,我有朋友話iPhone 7+ 要加個lightning to 3.5mm,肯定唔會靚聲,iPod係專用黎聽歌,點都會好啲
唔知係咪我木耳,我覺得分別唔大
定係應該乖乖地儲錢買過個pkayer
我有部iPod touch 5,另外用緊iPhone 7+,我有朋友話iPhone 7+ 要加個lightning to 3.5mm,肯定唔會靚聲,iPod係專用黎聽歌,點都會好啲
定係應該乖乖地儲錢買過個player

用咩耳機先
見到有朋友買左對英國牌子acs
有冇巴打聽過?有咩評語?

用咩耳機先

窮撚啱啱入左隻T20炸
煲左,唔係因為全新所以聽落覺得冇分別
1000以下有咩線好推介 邊到買好?
MMCX頭

有冇巴打發下善心幫下我

Nobunaga labs 雷切
現金應該唔使1k

銅線/銅銀 呢?本身隻耳機高頻有D銀耳
再用銀線就不得了
岩岩fb group見到有人賣beats
話少戴上耳 襯衫用多
話少戴上耳 襯衫用多

襯衫
話少戴上耳 襯衫用多

beats又真係拎嚟襯衫用嘅
話少戴上耳 襯衫用多

事實
話少戴上耳 襯衫用多

狗也不屌
雖然我換線都會考慮襯衫因素
想問下依家香港
air
最平分別做緊幾錢? 大約就ok

利申:唔係香港

用咩耳機先

窮撚啱啱入左隻T20炸

其實iphone 同ipod分別真係唔大,而且iphone喺手機入面音質算係唔差 我自己就覺得留返啲錢遲啲升耳機仲好
話少戴上耳 襯衫用多

狗也不屌

用咩耳機先

窮撚啱啱入左隻T20炸

其實iphone 同ipod分別真係唔大,而且iphone喺手機入面音質算係唔差 我自己就覺得留返啲錢遲啲升耳機仲好

1000以下有咩線好推介 邊到買好?
MMCX頭

有冇巴打發下善心幫下我

Nobunaga labs 雷切
現金應該唔使1k

銅線/銅銀 呢?本身隻耳機高頻有D銀耳
再用銀線就不得了

1000樓下有冇銅/銅銀線好介紹
想問下依家香港
air

上jaben睇 你當平幾舊就ok
想問下依家香港
air

上jaben睇 你當平幾舊就ok

thx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞