[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
Fostex TE100 各位有咩評價?

有fd衝左日森,訂多左一對
價錢係行貨一半
問我有無興趣  
聽流行曲,本身用緊 dpx1a + SE415

原線人聲好濛
如果唔要可唔可以賣比我 見住最後一對比人買左
部手機player百老匯出左價了5998

行貨有保
禾禾禾個價睇下幾時跌

個價唔太過份

價錢係行貨一半
問我有無興趣  

原線人聲好濛

多謝巴打回覆

條原裝線,我上網睇相好幼
同埋對耳機本身難推
如果我升級應該都會換2.5平衡

其實玩左對 shure 都有兩年
又俾個 fd 引左我去買 x1a (又係日森水貨)
我本身都身痕想升級

請問仲有無聽感方面既評價?
PLAYER轉歌有時會冇左頭幾秒
正唔正常 有冇方法解決? Thanks.

AK70+MOJO 條線係ADL
部手機player百老匯出左價了5998

行貨有保
禾禾禾個價睇下幾時跌

個價唔太過份

之前呢度仲估行貨會成皮野

價錢係行貨一半
問我有無興趣  

原線人聲好濛

你唔係搵咗代購嗰位?
又收多對

價錢係行貨一半
問我有無興趣  

原線人聲好濛

如果唔要,我都想要 冇信用卡
真·窮學生想換條升級線,邊度有多啲線可以試?
想換條2.5mm cm頭
想問問 AYA, 萌音17, 335呢D邊間得試?

我上次去某間佢話CM黎冇得試

熊仔

價錢係行貨一半
問我有無興趣  

原線人聲好濛

如果唔要,我都想要 冇信用卡

日森貨到有壞 搞退貨退款都算易
當你四千買到
呢個價盲追 唔啱聽先再放二手都唔會輸
fitear
用緊846 請問再上係咪cm
cm嘅能力會高846幾多成
最後有邊款cm推薦 20k內

果三間代理肯定有demo
邊間水鳩你 唔想比你試
本身用緊 um pro10, 壞q 左
想換耳機, 用iphone6s 聽得比較雜 男女 英中 都聽 不過pop 多,

爬左陣文 留意左ie80 同 ls200 im03?
想問巴打各有咩評價?

Thx
本身用緊 um pro10, 壞q 左
想換耳機, 用iphone6s 聽得比較雜 男女 英中 都聽 不過pop 多,

爬左陣文 留意左ie80 同 ls200 im03?
想問巴打各有咩評價?

Thx

我有對行ie80玩左一個月想放有冇興趣
Campfire Orion 點睇
圈鐵大家會揀fxa7定k3003
利申聽樂器為主

其實好似冇得咁計
不過你出到20K
不如畀多少少上VE8/ A18

其實好似冇得咁計
不過你出到20K
不如畀多少少上VE8/ A18

JUST EAR MH1
Ak junior hifiman supermini 依兩部比部好
新手只負擔到依兩部 有冇話邊度買實惠又有得試
唔該各位Ching
Ak junior hifiman supermini 依兩部比部好
唔該各位Ching

fiio x3iii
cayin n3
sony a35
日水xdp30r

推薦既話
xdp30r>>>a35>fiiox3iii/cayin n3>>>supermini>>>>>>>>>>akjr
唔該各位Ching

fiio x3iii
cayin n3
sony a35
日水xdp30r

推薦既話
xdp30r>>>a35>fiiox3iii/cayin n3>>>supermini>>>>>>>>>>akjr

上面差唔多價 真係冇錢就儲多少少先 買你講果2部實後悔
最好買xdp30r
30r同dps1 amazonjp幾時特價呀

己經平到咁仲特價
而加S1 買番來2800左右
30R 2500多D
應該無咩可能特價
30r同dps1 amazonjp幾時特價呀

己經平到咁仲特價
而加S1 買番來2800左右
30R 2500多D
應該無咩可能特價

其實d聲點, 好似未見有評測, 個個都係開完箱就算
新手由(11)追到(14)決定上仙女)手機直推
遲下再買wm1a 做個真正既連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞