[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
比我哂下命

535r 而家係咪2930 ?

依家仲買535?

咁用iphone 6+ 聽有咩好介紹?

依家仲買535?

灰黃

同fapear個包裝一模一樣

好靚

TE100 會唔會好難推 ?
X1a 係唔係要用2.5 線呢? 夠做嗎

而家插緊300r 3.5 路多掂

2.5 之前巴打提過唔好買006B
Orb Clear Force Premium $2,xxx
無留意開線真係唔知有咩好選擇....

依家仲買535?

n1ap, n3ap, sd2s, sd4s, se846, tg334
價錢由低至高排列
5300走港行dx200連miter皮套 求接走買新玩具

散買miter套
有冇巴打有求婚大作戰主題曲無損?
有冇巴打最近買左/會買耳機 $3K up
想借張單黎claim保險
唔想買完再放出去
幫幫手

有冇巴打可以幫幫手
唔想買完再放出去
幫幫手

有冇巴打可以幫幫手

咪玩啦巴打

結衣版啱唔啱
1000以下有咩線好推介 邊到買好?
MMCX頭
好似有巴打已經有s1/30r
想問下推力如何
唔想買完再放出去
幫幫手

有冇巴打可以幫幫手

咪玩啦巴打

要返工,不了
唔想買完再放出去
幫幫手

有冇巴打可以幫幫手

咪玩啦巴打

好啦
我睇下買邊隻唔洗蝕咁多
唔想買完再放出去
幫幫手

有冇巴打可以幫幫手

咪玩啦巴打

好啦
我睇下買邊隻唔洗蝕咁多

灰雀啦
佢開單一定標3000
現金價2700左右
二手走2頭
MMCX頭

有冇巴打發下善心幫下我
MMCX頭

有冇巴打發下善心幫下我

Nobunaga labs 雷切
現金應該唔使1k

結衣版啱唔啱

桑田佳佑嗰首
te100 用2節膠d聲最好

試左成晚, 的確係
其實而家買846 買唔買得過 新手想入坑

呢個價位重有好多款,去舖頭問下呢個range有咩選擇之後試晒佢

呢個價位重有好多款,去舖頭問下呢個range有咩選擇之後試晒佢

電話直推 之後落鋪試846 聽撚到上撚哂引 點算好

電話直推 之後落鋪試846 聽撚到上撚哂引 點算好

846新手果陣聽 都覺得平平無奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞