[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

我搵開神父幫我收二手即場祈禱,乾淨既先收

咁平有仙女

二手差唔多啦,一手先7k

7k邊度買 7k中我都狗沖

七千尾我都比,強姦我!快d!

做爛市

右店唔係7k尾咩

其實平左仲有冇得碌卡
6500收仙女如何 低嗎?

交收二手要注意咩

最緊要有單,
如果怕有降頭就叫埋師傅去交收

咁平有仙女

7K好似係個位巴打識人先有 巴打幾時開團購
咁多位點睇香港間狂想耳機同Faudio

交收二手要注意咩

最緊要有單,

咁平有仙女

我拎係6980

但街價都唔使8k啦大佬 去信和,友誠問下現金價啦

最緊要有單,

咁平有仙女

我拎係6980

係咪7k中都有人要 我價幾對反而抽下水都好

咁平有仙女

我拎係6980

係咪7k中都有人要幾對反黎抽下水都好
6500收仙女如何 低嗎?

交收二手要注意咩

最緊要有單,

咁平有仙女

大家咁驚二手耳機

我幾鍾意收二手貨,就唔洗煲就平d

交收二手要注意咩

最緊要有單,

咁平有仙女

大家咁驚二手耳機

我幾鍾意收二手貨,就唔洗煲就平d

自從成為某鋪熟人兼義工幫手,佢俾到on9價下開始
發覺二手平唔到幾多
二手感覺好核突

你是咪高登o個個Skillet大佬?
二手感覺好核突

真心驚有降頭
朋友平賣左隻334比我, 想買部player
大約3000~4000,可二手
求推介, thanks
二手感覺好核突

真心驚有降頭

我驚有惡魔附機 要特登拎去梵帝崗驅邪好貴
求推介, thanks

二手300r / x1a
一手試i5
二手感覺好核突

真心驚有降頭

我支持土炮,有司徒法正師傅
二手感覺好核突

真心驚有降頭

整CM印哂聖經上去都好
有無人知一般版ak amp現金做緊咩價位
求推介, thanks

Dpx1 二手 岩唔岩

Rhapsodio? 土砲黎講我覺得幾好
隻galaxy v2係幾掂
faudio係唔知點解fb成日見到 但未試過

Rhapsodio? 土砲黎講我覺得幾好
隻galaxy v2係幾掂
faudio係唔知點解fb成日見到 但未試過

Faudio係觀塘懶得去試
求推介, thanks

Dpx1 二手 岩唔岩

日森dps1

聲黎講我幾鐘意,唔太想放。二黎見個二手價插得太低,會蝕好多,寧願自用

t8ie聲我好鍾意,不過啲qc真係計時炸彈黎

xelento好左
但係要買就快
代理賣埋呢d貨尾
就會改賣所謂新版 多條mic線貴兩千

但係我都係見有人會好快出現bad contact
都係唔想冒險玩自己

聲黎講我幾鐘意,唔太想放。二黎見個二手價插得太低,會蝕好多,寧願自用

t8ie聲我好鍾意,不過啲qc真係計時炸彈黎

xelento好左
但係要買就快
代理賣埋呢d貨尾
就會改賣所謂新版 多條mic線貴兩千

但係我都係見有人會好快出現bad contact
都係唔想冒險玩自己

Xelento既mmcx bad contact一定無campfire咁嚴重既......

諗起campfire就火滾
二手感覺好核突

真心驚有降頭

整CM印哂聖經上去都好

用聖水洗下咪冇事囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞