[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
334用家 你地用咩線 會唔會玩2.5mm?

唔係006就得架啦

爸打你用緊邊條
係咪聽jpop多

唔係006就得架啦

巴打你用緊邊條
係咪聽jpop多
留名先

返黎啦

掛住打機無追post

夜佬玩乜咁入神

新Zelda

未得閒買tim

幾錢入手?
唔想食骨挨炒價呀

原價買機

我係試聽完sem9翻唔到轉頭 個陣仲有特價做緊10K都唔洗
即刻放對846買左佢 極力推薦!

如果唔係難推的話我應該都係等多一排儲夠錢買佢唔買846
而家就算啦
儲夠錢直上cm好過
暫時退燒

其實又唔係話難推 只係用好既前端個發揮空間會好大
但又好少話夾唔到聲好難聽咁
反而買左846就真係覺得無謂 有D後悔

上左CM好難毒到身邊D人

最終買咗sem9 thx

Btw 要2針定mmcx好
其實我想要2針 但佢冇貨
佢話就算聽/後日有貨我都可以要返mmcx

cm
全世界嘅mmcx 都好易壞
btw 如果換線記得sem9係反相

點confirm係咪插得岩條線

有/識錶既話,上網搵張3.5mm/2.5mm插頭既圖跟住黎度。
冇/唔識用錶既,睇下個頭係邊種,條線通常分有條坑既同埋用一點做記號。
正常cm既話,條坑向內(自己)插就啱。用點做記號既話就粒紅點同藍點向上/向天為正確插法。
留名先

返黎啦

掛住打機無追post

夜佬玩乜咁入神

新Zelda

未得閒買tim

幾錢入手?
唔想食骨挨炒價呀

我一早訂的
3160 連zelda同1,2,switch咁
屌你老母amazon 變撚左待定
乜撚野Delivery date pending呀 唔撚係冇貨呀?你唔好撚最後同我講冇貨 然後取消我張單呀你老母
我耳機都賣撚埋就係為左隻te100 佢老母臭閪 最後冇貨我真係會發顛

唔好咁心急, 應該FOSTEX個邊未有貨派比佢地姐

希望係咁

我都問左個 fd
佢話上網睇無事
話四月頭到,叫我唔好急

返黎啦

掛住打機無追post

夜佬玩乜咁入神

新Zelda

未得閒買tim

幾錢入手?
唔想食骨挨炒價呀

原價買機

原價買到咁犀利

返黎啦

掛住打機無追post

夜佬玩乜咁入神

新Zelda

未得閒買tim

幾錢入手?
唔想食骨挨炒價呀

我一早訂的
3160 連zelda同1,2,switch咁

唔係好想要1 2switch

我覺得音質好過dp-x1 偏向dp-x1a 因為嗰部background好靜, 最擔心嘅電量仲好大驚喜
補多幾張圖

乜撚野Delivery date pending呀 唔撚係冇貨呀?你唔好撚最後同我講冇貨 然後取消我張單呀你老母
我耳機都賣撚埋就係為左隻te100 佢老母臭閪 最後冇貨我真係會發顛

希望係咁

我都問左個 fd
佢話上網睇無事
話四月頭到,叫我唔好急

你都係Delivery date pending定點?

希望係咁

我都問左個 fd
佢話上網睇無事
話四月頭到,叫我唔好急

同埋想問下你幾號訂?

唔係006就得架啦

巴打你用緊邊條
係咪聽jpop多

acg 用緊007
遲d再換

我覺得音質好過dp-x1 偏向dp-x1a 因為嗰部background好靜, 最擔心嘅電量仲好大驚喜

補多幾張圖

放dpx1既話 有冇人收

返黎啦

掛住打機無追post

夜佬玩乜咁入神

新Zelda

未得閒買tim

幾錢入手?
唔想食骨挨炒價呀

原價買機

原價買到咁犀利

電真係幾神奇喎聽咗三個鐘hires (asg mode on + DSP on)竟然仲有85%

希望係咁

我都問左個 fd
佢話上網睇無事
話四月頭到,叫我唔好急

同埋想問下你幾號訂?

個 fd 22/3晚訂 問我要唔要
有個日子話幾時到肯定唔係 pending

希望係咁

我都問左個 fd
佢話上網睇無事
話四月頭到,叫我唔好急

同埋想問下你幾號訂?

個 fd 22/3晚訂 問我要唔要
有個日子話幾時到肯定唔係 pending

我都係22晚訂 點解你冇事

做咩耳機咁神秘要打格仔

cm廢事比人認到

巴打請問係邊隻cm黎?
點解當初揀sw而唔hydra?
toxic我之前做過silver poison手工真係好好(hd650用)
宜家諗緊做唔做多條銀線比oriolus

因為之前睇過話sw既細節量好多同埋樂器好掂
我自己中意聽細節 所以揀左 其實都係盲狙

不過手工真係好掂

cm係連登仔唔鍾意既qdc btw都係果句 我覺得岩聽就得

qdc正呀

QDC係好聽 自己好滿意 但成日驚比人歧視
電真係幾神奇喎聽咗三個鐘hires (asg mode on + DSP on)竟然仲有85%

冇電量問題, 呢部野真係幾高汁
仲要行貨6K有找
可惜而家部手機同PLAYER有排都未使換

做咩耳機咁神秘要打格仔

cm廢事比人認到

巴打請問係邊隻cm黎?
點解當初揀sw而唔hydra?
toxic我之前做過silver poison手工真係好好(hd650用)
宜家諗緊做唔做多條銀線比oriolus

因為之前睇過話sw既細節量好多同埋樂器好掂
我自己中意聽細節 所以揀左 其實都係盲狙

不過手工真係好掂

cm係連登仔唔鍾意既qdc btw都係果句 我覺得岩聽就得

qdc正呀

QDC係好聽 自己好滿意 但成日驚比人歧視

歧視啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞