[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
想問下大家意見
圈鐵嚟講除咗 N40、3K3、灰黃同黑黃之外
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

感謝,呢兩隻之外我應該會試埋z5

air te100

te100 我都想試呀...可惜日森特價貨咁快斷市
本身諗住出去搵demo試下先決定,唔想盲追

其實te100好難推好
都唔知點解咁多人買

amazon特價平咁多
買左先算呀嘛

我諗起 akg k7系

真心on9 整套野推好肯撚定貴過你隻耳機

平一半 衝左先再諗都未遲

唔好講推唔推到
鐘意果種聲底就可以叫抵玩。買到番黎唔鐘意果種聲係哂錢。
如果唔係想入新dap
都想入隻te100轉下口味
想問下大家意見
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

air te100

其實te100好難推好
都唔知點解咁多人買

amazon特價平咁多
買左先算呀嘛

我諗起 akg k7系

平一半 衝左先再諗都未遲

唔好講推唔推到
鐘意果種聲底就可以叫抵玩。買到番黎唔鐘意果種聲係哂錢。

其實係
想問下大家意見
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

air te100

其實te100好難推好
都唔知點解咁多人買

amazon特價平咁多
買左先算呀嘛

我諗起 akg k7系

唔怪得知之前試個陣咁矇啦
仲以為未煲夠
想問下大家意見
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

如果你接受到隔音差, 幾個月就會甩漆既話就試Z5啦

竟然係咁...甩漆/易花我其實接受到,但隔音差就不了...

用緊z5隔音唔差喎
想問下大家意見
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

竟然係咁...甩漆/易花我其實接受到,但隔音差就不了...

用緊z5隔音唔差喎

其實我都會試埋佢,到時睇下邊隻最啱自己口味
如果大約一萬多啲有咩CM介紹
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535
唔係唔想出去試聽,想盡快訂因為要去外國
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535

應該都係334/ve5
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535

應該都係334/ve5

334分析麻麻
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535

應該都係334/ve5

334分析麻麻

stage 7會唔會岩我既要求
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535

應該都係334/ve5

334分析麻麻

未試過 唔肯定
不過um mason v2應該岩你
[quote]想問下大家意見
仲有邊隻可以試?
唔該晒

sony a2 a3?

Fxa6, fxa7
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535

應該都係334/ve5

334分析麻麻

未試過 唔肯定

岩岩試完 17 334 335 mason v2
個人聽感係334最好
Mason v2 d聲好尖
試完334立即唔想聽隻846
x1a+聽女毒
想聽人聲 分析力高少少
利申用緊se 535

應該都係334/ve5

334分析麻麻

未試過 唔肯定

岩岩試完 17 334 335 mason v2
個人聽感係334最好
Mason v2 d聲好尖
試完334立即唔想聽隻846
x1a+聽女毒

Ve5
sales開我334 13000$
聽日去整先
肯比成皮野買player 耳機首歌十幾蚊都唔肯買
你自己唔比錢買都算仲要起到叫人去唔比錢下載

有冇人知kugoo比幾十蚊就可以dl幾十首果啲係咪真無損 flac檔來

Mora 30蚊一首hi res
買album 再平

喺海外點用mora買?
喺VPN用信用卡唔多穩陣

用vpn裝左mora個app
就可以關Vpn用香港信用卡任碌
聽日去整先

dma?
肯比成皮野買player 耳機首歌十幾蚊都唔肯買
你自己唔比錢買都算仲要起到叫人去唔比錢下載

有冇人知kugoo比幾十蚊就可以dl幾十首果啲係咪真無損 flac檔來

Mora 30蚊一首hi res
買album 再平

喺海外點用mora買?
喺VPN用信用卡唔多穩陣

用vpn裝左mora個app
就可以關Vpn用香港信用卡任碌

下次試下
聽日去整先

dma?

預5000內買對二手耳機 用緊fiio X5 iii 聽衛蘭 Danny Chan 呢類人聲 大家有咩推介? 846好唔好
預5000內買對二手耳機 用緊fiio X5 iii 聽衛蘭 Danny Chan 呢類人聲 大家有咩推介? 846好唔好

846的話畀多少少就有一手行貨啦

木星
846用家
想放Plenue D / L&P L3 / Z5, 有冇人有興趣?
Tg: SomaLKC

木星
846用家

有無巴打放
TG: https://t.me/willy0409
用緊846 請問再上係咪cm
cm嘅能力會高846幾多成
最後有邊款cm推薦 20k內

其實好似冇得咁計
不過你出到20K
不如畀多少少上VE8/ A18

JUST EAR MH1

20k左右都ok
咁喺點計架 淨係知帶cm一定最舒服
同埋想知入耳式最top攻頂係乜款樣幾銀
想認識下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞