[耳機撚]討論下香港各大耳機店(14)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
信仰小金貼大家係邊到買?
monet17用家用緊zx1覺得未係好滿意
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

上年買左zx1以家後悔中,佢個純音模式真係好垃圾……
用緊味精J3
部機唔夠位想換
x5iii 買唔買得過?定係二手dxp 100r 好?
筆直3500

dp100?

定係dpx1 水貨
price.com 見到3千幾

恆生卡去百記買dpx1 36x0

mon貼送

mon貼送

我有呀 但想買多幾個
隻 im50 右耳個頭鬆撚咗又好似斷針
個代理又 on99
聽返 earpods 唔夠爽
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

所以快啲加入呢個大家庭啦!

張金貼貼唔正嘅
你信仰唔夠強

我信仰夠強啦掛

隻 im50 右耳個頭鬆撚咗又好似斷針
個代理又 on99
聽返 earpods 唔夠爽

係時候換耳機啦
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

上年買左zx1以家後悔中,佢個純音模式真係好垃圾……

係咪on9架
純音模式一向都垃圾架喇
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

張金貼貼唔正嘅
你信仰唔夠強

我信仰夠強啦掛

夠我強咩
連小米耳機都有小金標
話說仙女升唔算係高階耳機 好奇一問 同埋高中入門其實點界定

846呢啲就條入門
VE8/ A18/ JustEar呢啲就高階

846呢啲就條入門

仙女算係中階啦
我覺得高階應該係特色好明顯
但又保持到有低中高清晰
姐係有味道得來 唔會遮住D低中高音

846呢啲就入門

仙女算係中階啦
但又保持到有低中高清晰
用緊味精J3
部機唔夠位想換
x5iii 買唔買得過?定係二手dxp 100r 好?
筆直3500

dp100?

定係dpx1 水貨
http://price.com 見到3千幾

我晌百老滙買用恆生卡都係3699,仲有雙倍cash dollar 回贈!

打手味濃

btw 我放緊部dps1 日水
有冇興趣

846呢啲就條入門

仙女算係中階啦
但又保持到有低中高清晰

高級唔應該無明顯既特色,平衡 樣樣都90分咁

不過都係睇價值定位 JH13之前夠係高階,而家未變中階
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

Bang Dream
有無人玩Vega,想知用緊咩黎推。
目前最有興趣e隻耳塞
有無人玩Vega,想知用緊咩黎推。
目前最有興趣e隻耳塞

我都有 但得部iphone同300r 兩部都推唔到
放行ie80 $1200
比之前話要既巴打放飛機,仲話大學生喎
買左新耳機都講聲呀,不知所謂
放行ie80 $1200
比之前話要既巴打放飛機,仲話大學生喎
買左新耳機都講聲呀,不知所謂

開名啦
想問巴打條215成日吱吱聲 一時有聲一時冇聲係咩原因
屌之前聽開ue900s, 早幾日唔撚見左
平時聽開band歌多, 比較鍾意低音實啲同分析力好
跪求推介

Push 求賜教,between soure通常用ipc
應該換邊部好d
聽開acg 女聲

黑磚

黑磚無得輸

Bang Dream

我係睇大橋先聽,不過推咗朋友落坑。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞