[唔好懶] 教你點樣開離岸投資户口CS

976 回覆
124 Like 2 Dislike
7/9機場更新 求求大家
https://lih.kg/1545323

t.me/stuckwithyou
[行動post] 肯入黎睇9.7點樣揸機場輸精管未 | LIHKG
https://lihkg.com/thread/1535579/page/1

25%稅
我都係啱啱過數咋uncle Wong話而家好慢,大概兩星期,網上我見有台仔一星期收到。
你log in acc,然後contact個到有。我用IDD打,你記得加國號 1 for US phone call
好似話開完account之後入Id pw都入唔返,有冇解決方法?
冇printer 要拎出去印

Btw ios 備忘錄可以影文件做pdf唔洗用cs scanner (大陸野)
股票買賣唔使,利息要比税,算係咁啦
我交左第一個step既文件,即刻就login到啦啵
如果reinvest dividend 洗唔洗扣30%?
Sor太難我已經唔識答
要㨂邊個country
我唔太記得了,冇HK既話我應該係選United Kingdom
填完大概幾耐會收電話?
我交左張debit card form成個月都未覆我
大概五到七工作天,好耐你打去問下啦。華人熱線個CS話呢排好多香港人申請
你開左户,有錢,照計成個月直頭應該寄埋去你手上嫁啦喎,你淨係收到自動回覆?
上個月已經上網交左form.
尋晚先收到call 話要做 due diligence唔知會唔會reject
係呀,係咪應該催下佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞