[唔好懶] 教你點樣開離岸投資户口CS

976 回覆
124 Like 2 Dislike
我都係咁

有冇巴打用BNO申請 交完W-8BEN後 個Treaty Status唔係Invalid Treaty Claim?
我用恆生咋
10月4收電話叫我補文件
琴日收email叫我review ac
有無巴打知點樣由CS轉返d錢返嚟?好似要喺external account 果度set? 咁ABA/Routing number 去邊度搵? 定係一定要經Transferwise/Revolut 先過到返嚟?
收到email了
要諗到遺產仲有律師幫你, 你都唔使開CS呢類低門檻戶口
自己打返去啦
簽定支票呢招OK喎
留空日期銀碼咪得囉
有無填錯野?
快到仆街,我成2個月後先收到電話
ID, pw 比定信任既人 / planned message
教埋佢點匯出去,個acc由得佢變疆屍Acc
反定你都死左,到時筆錢都係佢。
宜家開international已經無card同checkbook, 咪先生係咪仲想開?
By David
但係我想用 bno, 所以我㨂uk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞