[唔好懶] 教你點樣開離岸投資户口CS

976 回覆
124 Like 2 Dislike
cs 有冇得係香港提美元現鈔?
求賜教 我打去charles schwab 香港hotline 問開户 佢話無得開debit card 都無話用bno開有唔同 點搞好🙇🏽‍♂️
其實你有無認真爬下文?
有無人買etd/優先股被cs扣左30%股息稅?
cs int 先有card
我msg centre問左佢,佢將我放左落Cs hk。屌,有冇方法變返cs international
我跟著上文做 用bno開填UK 申請嗰陣係入United Kingdom個網
下。。。。
開account最後個step咪要你review your account document? 入面寫你係charles schwab One international 定係其他?
即係呢個位
CS買特定ETF唔收commission真係正
月供一流
想問下用citibank tt 入錢會唔會收中轉費
打上去citibank cs 話會收
我依家就係呢個step, review完d野係無錯既話,係咪等佢下個email叫我入錢就真正完成?
下? 你幾時申請㗎
咩理由
屌,唔撚係化?
早幾日入咗form
i mean 申請 debit card wor
呢頁點開 冇見過喎
一向香港account都無debit card
佢email叫你review account嘅時候有條link,開嗰條link,再search document就有
冇收過email 利申:8月中開,除左email我login id create外,咩都收唔到
Brexit都係靠呢招食糊!
【眾籌 Youtube 廣告】 本地文宣 : 多媒體廣告
https://lih.kg/dRrFcS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞