[唔好懶] 教你點樣開離岸投資户口CS

976 回覆
124 Like 2 Dislike
我都係 提左幾次有cs hk 臨完段對話又提多次
你嗰個係咪都係阿嬋? 我覺得佢啲廣東話唔係好正, 有陣支那味
外國女人打比我啊 點解有華人打比你咁正?
Btw 個個女人有叫我2-3日後打返去問下佢地開戶口去到咩status
我係廣東話叔叔
好好人
新手想問
得特區護照係咪開唔到?
同埋係咪要外國地址先得?
要utility bill做address proof?
有冇最低存款?
預咗無Debit Card
利申:學生
Ching大約幾時apply架?
尋晚submit application 好心急
呢度好似好多巴打都係收到華人電話㗎喎~~
咁可能咁啱中左鬼妹打比我
巴打係咪完成曬個開戶 想問你點匯錢去CS架
Uncle 把聲好親切,係帶有美國口音嘅廣東話
巴打唔好咁
佢哋應該程序上要問
btw, 我覺得佢哋好好禮貌
我去到review acct果part 唔知算完成未
我諗住正常tt咋
你諗住用citi bank定其他銀行tt過去 同埋想問你收到電話之後過左幾耐再收到email架
無卡咁點樣提款
岩岩收到call, 話review 哂所有野, everything look good, 會within this week 收email 成功開戶

最搞笑今日鬼佬打來又想做多次問卷,明明琴日uncle 同我做咗
巴打 請問係打邊個打電話有toll free廣東話?係用長途打定普通咁多?駛唔駛撳咗+1先?
打咗幾次都唔通
認真, 我嗰個唔係太好禮貌佢真係一直chur我開番cs hk, 好似有心刁難我咁...
上個月apply都要等2個星期, 依家應該更耐
我有15000usd 喺牛牛
10000usd 現金 應該點入錢好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞