大學 notebook 折扣優惠集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
dell邊有3 年保?加錢就有
我以為你學校買。
係ownership買呀
都係得一年
我VTC Alumni 由最平碌到最貴都見3年保電1年。
哦我知了
我hkt買
得個到有7391 但得一年保
買出面街個d好似靚
最緊要個套夠薄身, 我睇宜家dell 𠴱個sleeve 應該夠薄, 同埋佢自己廠出一定fit size

呢個係我當年第一代xps 13 買落的原裝套. 不過太厚, 未用過, 剛剛拎番出黎, 已經花左霉

hp envy 13
10代i5 8gb ram 512gb
算唔算平
$7590
push
https://www.hknotebook.com/np19/polyu-hp/pcs-info?pid=envy13_i5
想買但好似有啲貴 又無其他類似選擇
https://www.hknotebook.com/np19/m.polyu-hp/pcs-info?pid=pav14_i7

spec靚d 無咁型棍 重身d

https://www.hknotebook.com/np19/m.polyu-hp/pcs-info?pid=pav13_i5

依架平d
thx
Notebook ownersship 個d notebook分期係同銀行做分期定 間公司做分期?
有無巴絲試過係佢個網頁上買ownership機
我用兩張唔同嘅信用卡都過唔到數
係咁話交易失敗 有無方法可以解決
試下換browser/開cookies
想買部13-14寸既notebook
少打機(有時會打吓fifa或者2k
其他多數都係做吓文書睇吓片
預算10k左右
各位巴打有冇推薦?因為都預咗會用四年左右所以都想襟用啲
重量就冇咩所謂
如果xps既話我今日問過啲分銷商佢地話就算係10代cpu嗰批新機,預訂既話都係一個禮拜左右就有貨 仲可以打個九折 但變相就要自己加錢買三年保
但係ownership 好似13000就買到
本身都係諗swift 5
最後屌左7391

靚老母個學生offer好似無得輸
但應該送埋backdoor
同價位要RTX 2060,32GB Ram,1TB SSD應該得依部
隔離post無人理
我買左Acer Swift 5 SF514 i7...屋企有電腦打機, 所以notebook唔洗Display都得 而且ram多d, 10nm cpu 有iris plus內顯, 性能唔差啦, 又有4年保, 最緊要個樣靚仔d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞