大學 notebook 折扣優惠集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
去電腦舖拎上手試下
10代u有2隻,
U字尾係comet lake ,唔係ice lake,唔會勁8代好多,
G字尾先ice lake
想問巴打有冇士多果條link

利申 唔係好熟電腦野
岩岩訂咗第一部
11000買1650

https://www.amazon.com/Zephyrus-i7-8750H-GeForce-Military-Grade-Chassis/dp/B07G5Z9H8R/ref=mp_s_a_1_4?keywords=asus&qid=1566985976&s=gateway&sr=8-4

Amazon買呢部都係11000包送香港 又有國際保
效能勁一倍 Amazon買notebook詳情隔離Amazon notebook po 有

要Ownership 買呢部11500 有RTX 2060
https://www.hknotebook.com/np19/m.hku-dell/pcs-info?pid=g5_15_5590_i7
1050太廢 MSI la
要揹背囊 冇得手拎
btw咩型號咩牌子
Dell Inspiron 5480 買唔買得過
想問10代CPU嘅機Roadshow有冇得睇?
各位師兄 請教一下 Lenovo Y7000 se 抵d定x1e 2抵d
想跟poly ownership 買
但驚佢唔係即刻有得攞機
有冇ching講下佢幾時會出貨
我第一堂已經係it course
第一部7391好似係新出
btw我都想買,但唔知舊電點,可以用幾多粒鐘
XPS 13 同 X1C 仲未揀得落
文書機既話有冇人買過Avita Liber唔打機夠唔夠用?
5391同spec,剩係唔同重量,話可以去到17個鐘

https://www.hknotebook.com/np19/m.vtc-dell/pcs-info?pid=ins_13_5k_i7
7代u都4000 不了
8代u個價錢有更好選擇

你鐘意個樣都可以既
出去睇下實機囉 唔記得百老匯定豐澤做緊promo
睇下輕唔輕 keyboard同touchpad好唔好用
巴打,可以幫下手嗎?想幫個妹買,垃圾city 得三叔

請教 點解surface pro無得整ge
香港冇維修部
壞左有保直接換過部畀你
壞左冇保幾乎冇可能自行維修
8代u有冇邊隻介紹完全唔識電腦野
poly hknotebook仲未有apple
係咪全世界一個價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞