大學 notebook 折扣優惠集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
垃圾 而家掉四電一腦仲好似要比錢
hp pavilion 14 同 15 點揀

邊部會好d ?
Ipad pro有冇聽聞出過事
上2年幫個fd買MacBook Air

隔左一半佢部腦就壞左板

(可能係個別事件
嗰部printer好多問題
你上Amazon睇下人哋D comment
去DG lifestyle store買唔會有伏? apple store離我太遠
放 行貨 GU502GV
- 90%新,有一年10個月保
- 齊所有配件(火牛,滑鼠,原廠書包,應該有嘅配件都齊),齊單,盒,無花無爛冇壞

另送:
1. Apple 87W type-C PD 叉電了+ Type-C to Type C線,可PD叉電(有保)
2. Cooler Master 散熱板(有保)
3. 正版Herschel 15” notebook 袋
4. 散熱器x2 + 散熱板
5. 鍵盤膜x2
6. ROG 贈品

[規格]
處理器:Intel Core i7-9750H 2.6GHz 六核心(Turbo Boost @ 4.5GHz w/Hyper-Threading)
記憶體:16GB DDR4
顯示卡:NVIDIA GeForce RTX 2060 6GB GDDR6
顯示屏:15.6 吋 16:9 LCD 屏幕 w/144Hz 3ms(1,920 x 1,080 pixels)
儲存空間:1TB HyperDrive SSD
其他:802.11ac/a/b/g/n Wi-Fi、Bluetooth 5.0、Gigabit LAN、USB 3.1 Gen1 x 2、USB 3.1 Gen2 Type-A x 1、USB 3.1 Gen2 Type-C(DisplayPort 1.4 / Power Delivery)x 1、前置鏡頭、耳筒接口、HDMI 顯示輸出
使用時間:8 小時
體積:360mm x 252mm x 18.9mm
重量:1.9kg
作業系統:《Windows 10 Home》

$13000,呢個星期交收$12500

Tg: https://t.me/pklqwer
真係唔清楚 但上佢網 教育page 好以冇同款MBA
成日拎出拎入唔打機 14 i5
去出拎入+打機 14 i7

會玩d低要求game 又唔介意重 15 i5 會平d
HKT個支銀INSTAL洗唔洗息
ipad pro你最好買埋apple care
我部閪野1米左右跌左落地下一野就即刻崩左
仲要咁多部機會自己彎既review
Dell Ins5490-R1520掂唔掂?只係想平平地買部機做project
各位,唔好意思

原本想 up 新資料,但睇到有關母校的連登 post ,現在「火燒心」中 ,真係無心情

我希望盡快恢復,到時會服務大家
想問下hkcc有咩offer?
師兄?甩牙嗰個係你師弟定咩
想問下各位巴打絲打
我岩岩買左部Lenovo notebook
揀左取貨中心拎 咁佢寫服務時間8月至10月
但係訂單上又寫領貨日期 於17 Sep 2019或之前通知
所以我要等佢通知先可以去拎貨?
poly仔
買envy x360 15
定係envy 13 再另外買隻外顯好
會成日拎去上堂就13啦
我最驚佢8gb ram唔夠
我都怕過
所以直屌左spectre 13 16+512
cityu得samsung 同 apple
仲要做fyp唔買唔得
samsung nb會唔會伏定買番apple穩陣
但係spectre係8th intel
另外 dell定hp好
ipad要黎jot notes同睇下片買ipad pro 2018 定 翻新機ipad pro 10.5好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞