大學 notebook 折扣優惠集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
GE GS GT GF P65果堆應該唔係
垃圾Poly
台灣藍天貼牌姐
https://clevo-computer.com
我想問下點解Thinkpad 系列會賣咁貴?
明明無GTX獨立顯示卡
X390 i5 $7999
T490 i5 $8399
想問下lenovo c740買唔買得過
想要2in1有埋筆好似得佢揀
microsoft太貴買唔起

大家有冇啲咩推介
https://www.facebook.com/178853615462822/posts/2830532453628245/
UST: Dell, Lenovo and Microsoft & HKT (Apple)
Thinkpad 定位係商務機,用料造工QC都會比一般家用娛樂機好,呢啲係配置數值上睇唔到的
係囉latitude好嘢嚟
商務機造工好、耐用、今年仲電大
鐘意thinkpad但唔鍾意中資嘅應該考慮
8月31先到期同埋Alumni都買得
係咪要預30-31號先可以上網買?如果係咁,不如roadshow訂
MacBook Air 行唔行到AutoCAD?
7400?
咁你都要自己買筆 買完都8000 都係學生program好啲喎 8000有筆有keyboard仲有埋3年保

買surface pro唔敢唔買埋3年保
想問下呢隻入唔入得過?
2in1 仲有支筆
對電腦唔係好了解
但係第時可能要剪片呢隻得唔得
想問下fm讀acct 想買部macbook pro返學用 應該買13吋定15吋好?容量256gb又夠唔夠?
唔打機,祗返學、做功課用。唔該曬各位
256夠
8gb ram
千祈唔好買15吋, 256夠用, 除非你用嚟做主機
大陸野,賣個人資料
15吋大mon睇得舒服 唔拎出街就過癮 日日要拎返學既話一係就膊頭勁攰 一係就唔想返學
次貨
我想問dell ins系列用唔用得過,文書睇片加間中ps i5係唔係夠用,thx
問打機畫圖剪片邊部好啲

asus The ROG Strix G 定 Dell G3/5/7?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞