大學 notebook 折扣優惠集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
去會展買
用AutoCAD有咩介紹
借一借位

日期時間:8月28日 20:00-21:30
地點:遮打花園 (不反對通知書申請中)
Dress code:以唇膏寫#ProtestToo 在手臂上
主辦:平等機會婦女聯席
**男仕可出席為香港女性發聲及保護在場女仕**

執法為名 凌辱為實
追究警察性暴力 捍衛香港人尊嚴
Stop Hong Kong Police's use of sexual violence

#ProtestToo #AntiSexualViolence #FreedomHi #AntiELAb #反送中運動 #五大訴求缺一不可

TG: t.me/withyou828
有咩推介
唔打online game 620夠
你都要講咩機㗎
其實oem機 唔會特別渣 都係睇branding同保養
2D點都得
你預Hp會比幾他廠快壞

剪片都得嘅 不過最尾proces會慢啲
用緊ins gaming同xps 13 幾好

夠用了
感謝
G7 最勁最好 最貴
要用黎打code同得閒打吓LOL同睇片咁嘅 邊款Dell嘅notebook啱用 i5夠用? 定XPS 13?
想輕啲 Thx
有quota可以幫人買apple lenovo 等等
https://www.hknotebook.com/np19/ouhk-asus/pcs-info?pid=rog_strix3_i7_rtx2060
https://www.hknotebook.com/np19/cityu_al-dell/pcs-info?pid=g5_15_5590_i7
呢部G5同ROG個spec好接近但ROG貴幾千, 其實係點解?
另外alienware同G5都差唔多但又貴幾千?
利申 電腦白痴
其實Dell G 系統係咪好重

依部好似幾好:

但好似GPU 好似差啲。。。

想問下各位GTX1650 同 RTX2060 差幾遠?
MSI PS42 同ThinkPad X395 邊樣好D
差好撚遠1650垃圾
咁我係咪應該揀G5好撚重
有d心動想買ipad air
但只係比正價平400又好似唔係特別吸引
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞