大學 notebook 折扣優惠集中討論區 (2)

1001 回覆
9 Like 1 Dislike
唔該晒 我再上網睇睇
望望下 美國lenovo 賣x1e都係14000。。。
18000蚊係4k...今次學生優惠果1000幾百。。。。
Dell唔係唔好,但見你budget 應該預$17000,咁就有好多更好嘅選擇
其實都係希望打機個體驗好啲 17000個部我係all in 先買得起 師兄會唔會有啲抵屌啲但打機個體驗唔差既推薦下
其實i7+2060,都係差唔多呢啲價
真係比多少少 有4k 同9850h玩。。。
有冇人知經豐澤大專優惠買 幾時有得攞機?
Sorry想問多小小 MSI GS65 8SE同8SF差得多唔多 同埋買既話係邊到買好啲
直上2070mq係好少少嘅,不過個人推薦8SE 2060,呢啲輕薄機散熱未必咁好,2060啱啱好
咁我買2060個部 想問下邊到買好啲 我靜係知黃金有 但聽講深水埗好黑暗
同埋gs65同gs75個分別係邊 我見價錢好似差唔多
75係17吋mon
我甩緊一部 GS65, 9SE, 13000
想要搵我XD
買9左啦~ ACer pedator,

哈哈,重,但唔緊要啦~
唔買Asus? Zephyrus S
我想問下如果等roadshow 去學校個到訂既話用現金比得唔得架
想買部GS65 8SE 想問下去邊到買安全啲
係得SSP咋喎⋯⋯你跟學校買咪仲黑暗
跟學校買會發生咩事
冇MQ果部
Dell真係⋯
有個fd買咗部notebook,一過保養就壞
仆街
岩岩買左部spectre
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞