[唔好俾佢停] 福岡、長崎、大分、佐賀有咩好玩? (9)

1001 回覆
8 Like 37 Dislike
上年獨遊北九州
如果早上去九重夢大橋,下晝去由布院
回程先坐由布院之森
咁樣會唔會好趕
要睇下去由布院嗰日尾班係邊班車先,有時會運休
趕唔切就唯有搭普通由布
是咁的,鍾意鳩叫的人有福了
唔小心睇到下個月14號由布院有個
!!!由布院牛喰い絶叫大会!!!
簡單嚟講就係有牛食,有得抽籤上台鳩叫不過唔知可唔可以拉埋banner叫呀吓

到時會去由布又有興趣嘅可以睇下節目詳情
http://www.i-oita.net/event/aki_odekake/yufu/23557.html
我都plan緊 10月尾 獨遊 福岡
留名
好靚
謝解答
過多幾日我應該會上網bk定車
鳩叫大會
十二月頭去有咩野推介?
啱晒香港人
好正呀屌
黎緊十一月都會去 熱氣球節有咩要留意
由晨早開始競技 至 夜間係留 中間嘅時間可以點處理
野餐?
問得咁空泛就好難答你嘅
不過十二月頭開始凍,都少不免浸下溫泉
[港女國際線]求五大訴求翻譯版!
https://lih.kg/1577281
請教下由布去別府(由布院之森)有沒需要預訂?
我意思早一個月上網預訂
上下晝各有一節越野電單車表演 不過表演內容一樣

去到5點到會有一場熱氣球搶鎖匙嘅競賽
朝早飛哂出去嘅熱氣球會喺四方八面飛返去會場
依個競賽完左過一陣先到夜間係留
可以俾錢上網book or當地book
我係當地book所以教唔到你點樣上網book
唔該哂
我有搵資料點上網BOOK
我意思洗唔洗早一個月上網訂? 由布院之森會唔會太full?
我就係有少少懶, 想當地拎PASS先再預約3日後由布院之森咁
絕對有機會full
我上年10月30號落機 當晚就拎pass預約11月5號8點幾果班
上車發現我坐係最尾果卡最尾幾行 估計應該就黎冇位
唔該巴打, 咁我上網預約由布院之森, 其他到時再算
我十月去, 今次會試埋mickey個架
由布院之森係咪話第4卡最靚?
係, 去由布院建議坐右邊
一係第4卡,一係最頭果卡最前果個位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞