攞唔到老婆個處只能安慰自己?

830 回覆
141 Like 368 Dislike
On9先咁著緊係唔係處

屌你老母啦
同我而家情況好似
而家個女朋友 之前有三個男朋友 個個都有做過 仲要勁快就比左人
第二個仲要mk仔 成日都想要
但我未識佢之前 我都係處
條刺真係插到好深

點解你仲揀佢。。

每次拍拖前都問人係咪處,就算個女仔係都比你嚇走左啦,分分鐘告鳩你性騷擾你試下有個朋友無端端問你係咪處你會點諗?

就算已經拍緊拖, 實嘈到叫分手

所以有啲女人諗野真係冇__
拿好簡單 正常女仔都會好愛你 完全信你 同埋想你開心 先會比你屌

而佢都知道男人無論多少都會介意女朋友同過其他男人

咁即係 佢獻第一次個刻 佢個心係諗緊
我好中意呢個男仔 佢值得我比佢 就算分手後 下任男朋友唔開心都唔係最重要 而家男朋友開心就得

如果你女朋友唔係處
咁即係話 呢刻既你 就係當時佢心入面紅字既人 咁你諗下女孩一生中最愛係邊個

所以就成日都有人話結婚個個都唔係最愛

放過樓主啦好嘛
介意係ok 的
但你結之前又唔係唔知,但你都唔飛佢
繼續介意你咪即係玩自己
有得比你揀,你會寧願你老婆呢世人只係同你一個人搞野定同過其他人搞野先?

處女老婆比非處女好係定律,係無可能改變既事實。

有D 人話非處女有經驗有技術,能夠滿足男人不同需要。

OK!咁我問你,有一日你返到屋企,你見到你老婆比個大隻黑人用佢條18cm 巨龍不停抽插你老婆小穴,你會唔會同你老婆講「老婆你真愛我,又請左個補習老師返黎幫你補床技。」

你接受到你老婆婚前有幾個教練,咁點解接受唔到你老婆婚後搵補習老師先?好老實講,技術既野,你可以自己教你老婆,洗唔洗搵外人教呀傻豬仔?

又有d 人話愛一個女人就唔會介意佢過去。
咪再厄自己啦!你唔愛一個女人,佢以前係雞係公廁都唔關你事啦,你會唔會介意隔離屋陳太個女比人厄左隻豬?你會唔會介意你外母隻豬唔係比你外父?就係因為你愛你老婆,你先會介意佢過去,就係因為你愛佢,你先會想佢隻豬係比你。

有D 人話人大左就唔會介意,依家好多人都娶非處做老婆。

佢地唔係唔介意,係睇化左姐。你估有成班處女係面前比佢揀佢唔揀,佢會揀個非處咩?係因為市場供不應求,佢地被迫成為競爭下既失敗者,揀個非處女做老婆,揀件自己唔中意既貨,然後係心入面安慰自己「非處女咪仲好,有技術有經驗,愛佢就唔會介意佢過去架啦,人大左自然唔會介意呢D。」

世事都被你看透
拿好簡單 正常女仔都會好愛你 完全信你 同埋想你開心 先會比你屌

而佢都知道男人無論多少都會介意女朋友同過其他男人

咁即係 佢獻第一次個刻 佢個心係諗緊
我好中意呢個男仔 佢值得我比佢 就算分手後 下任男朋友唔開心都唔係最重要 而家男朋友開心就得

如果你女朋友唔係處
咁即係話 呢刻既你 就係當時佢心入面紅字既人 咁你諗下女孩一生中最愛係邊個

所以就成日都有人話結婚個個都唔係最愛

簡潔
屎眼仲係處咪得

屎眼仲衰,根本無得驗證。
樓主我正正係過來人,我哋一齊嗰陣女友已經經驗豐富,咩處都無曬,之後仲要俾綠帽我戴再周圍唱。
睇開啲啦,處唔處都係要生活落去,就算個處俾咗你都難保走唔到去最後。

咁你寧願佢係非處都唔好比帽你帶,但佢兩樣都做齊
其實佢而家知唔知你介意

知而不會明言

知但日常生活完全唔會提?依啲野真係兩公婆攤開出嚟講好啲,大家已經結左婚係一生一世唔係拍拖話散就散,大家故意唔提只會有心結,樓主你開得個po都證明有

真係冇提啦,我心知唔適合就唔會講
連女都冇 仲係青頭仔
仲點會介意老婆係咪處

記住你現在的感覺,對你將來的介意好有安撫作用

到時佢就唔係咁諗啦,可能都會學樓主上嚟開po

做佢最後一個男人,比拎佢第一次重要。我相信佢如果知道會遇到你,佢都唔會比第一次人。

利申,做過玩家屌過好多女,但遇到愛既人都係有咁既遺憾,只能夠安慰自己

一開始都仲玩緊,點知到識一個好長情既女仔,我係外國讀書,放聖誕返去玩下都識到幾條女,都係屌過就算,但佢係我返返外國之後佢日日都唔放棄揾我,就算一日先講早晨晚安都keep住(我寧願打機都冇理佢),過左半年幾正常人都放棄咗啦。返香港後我知道有人追佢,我個時就開始在意,結果認真一齊。了解到佢過去,知佢上一個又係我呢種人,所以心都好唔舒服,知佢第一次比呢種人,好想好好一齊到結婚,好想擁有佢一切。

利申未搞過處女,有時候都係覺得輸比佢上一任,地位不及佢

連玩家都會介意,各位非處真係唔好輕視問題
唔好再講了
好似永遠輸左咁
仲要撞過佢個ex
覺得好冇尊嚴

我撞到都唔知點算
自己早啲破青咪冇咁難受囉
知而不會明言

知但日常生活完全唔會提?依啲野真係兩公婆攤開出嚟講好啲,大家已經結左婚係一生一世唔係拍拖話散就散,大家故意唔提只會有心結,樓主你開得個po都證明有

真係冇提啦,我心知唔適合就唔會講

你地要搵個時間坐低心平氣和傾依個問題,如果唔係你心結永遠係到解唔到
如果掉返轉
女係處 但男唔係又點?
如果掉返轉
女係處 但男唔係又點?

咁就到女既開依個post
前題係結婚定拍拖先
答案可以差好遠
其實真正高手就係嘆哂一條女三個窿而唔駛埋單
你做下家去拍拖其實未算輸哂
只要玩完識撇
都不至於太無面
渣二手林寶都叫做渣過林寶

但如果你傻到去同一個無豬女人結婚
咁就真係戇鳩仔
人地乜都唔需要負責就得到嘅嘢
你要用一生人去供養先得到
都仲要係N手
你簡直係男人恥辱
咁佢都幾自私下

人邊有咁易坦誠面對自己的過去

問題係你地結左婚要坦誠相對,如果大家都唔介意就唔提都冇所謂啦,但而家有一方介意就唔可以故意收收埋埋唔提,依啲時間一耐左心結一直解唔開,衰啲講句最後只會離婚收場

介意之中都想比佢知,但提起又傷佢心我唔想,一直矛盾的處境

始終我份人唔終於玩女,唔會想試咁多,會用左我好多心力

但老老豆豆 最好戒甩處女情結既方法 就係試多幾個

但我又好享受佢係我第一個
個處係條女嘅,佢自願俾邊個,你都冇資格著緊

咁係咪冇資格介意?

會介意係你戇鳩
打開電視打開雜誌
有咩人係結左婚先扑野,冇呀

所以世上少知音
咁你可以出去叫下雞做返個對沖
老婆係一生一世既,唔同女友咁唔滿意可以中出即飛

揀老婆就好似揀禮服一樣, 你一件普通衫都可以買件二手既

但你買件禮服如果已經俾人着到殘晒 拎出去點樣見人? 

所以如果老婆個處唔係俾自己攞去而係俾左第個男人

簡直係男人既恥辱

再者女仔迷人既處女洞穴何奇吸引

緊窄既小穴,粉紅既陰唇有邊個男人唔鍾意?

即使第時老婆塊西用耐左鬆晒

兼陰唇外反,成塊牛肺咁大片黑沉沉

你都唔會太傷心

因為呢D都係你一手破壞而成既

但如果有第個男人參與過呢個工程就唔同講法了

情況就好似你自己著花著鬆自己對鞋

同人地著花著鬆對鞋先俾你著既分別一樣

試諗下如果第時結左婚同老婆行街

你地撞番當年用佢巨大既賓周插入你老婆既處女小穴既人

你老婆同佢介紹你係佢老公時

果個勝利者,肯定會流露出一手用家既驕傲笑容同你打招呼

而你只可以次人一等地

用二手用家身份同佢俯首稱臣

身為男人既你又點樣接受此等奇恥大辱?

即使你果晚番屋企怒執老婆一百幾十濟發洩

都無法改變事實

何況呢個破麻

你仲要對住佢成世呢?

再者,因為當價錢=0時,處女膜既Qd肯定大過Qs

所以處女膜係economic goods

而又由於我地唔可以o係factor market買到一片唔連女人小穴既淨處女膜

必須o係product market 買一個有處女膜既女性

於是處女就比非處女多一個有價值的factor作bundle sales

結一次婚閒閒地都用數以十萬

你唔係用黎花o係一個比人少一個factor 既女人身上啊嘛?

加上如果第時你D兄弟啊老友啊問起你老婆個處係咪俾左你

除非你扮野好似黃祖藍咁叻,立刻充滿自信地答"係"啦 

否則你答"er......"

或者"處唔處咁重要咩"

又或者"我唔想答"

你D兄弟老友都一定心裡有數

你竟然係回教徒

老婆隻豬唔係你食

到左你真係有個幸福既小家庭

咁唔好彩俾你生左個女

有一日你放工返屋企

見到有個MK仔UN緊你個寶貝女

你破口大罵: 你點對得住你將來既老公!

你個女就會理直氣壯咁同你講:老母隻豬都唔係你食架啦

連你個女隻豬你都想管

你個情意結係咪未撚解丫?

面對女兒一針見血既講話

恐怕呢一刻你連長輩既尊嚴都會無埋

所以大家揀老婆一定要揀處女

否則將來後悔莫及

潮文共賞

好攰嘅感覺

我已經有d想求其搵個人結婚

好奇問 樓主你幾歲

過晒三十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞