攞唔到老婆個處只能安慰自己?

830 回覆
141 Like 368 Dislike
同我而家情況好似
而家個女朋友 之前有三個男朋友 個個都有做過 仲要勁快就比左人
第二個仲要mk仔 成日都想要
但我未識佢之前 我都係處
條刺真係插到好深

巴打加油

其實去到三個真係想死
你女友仲係處嘅時候都好快比左人?佢係咩考慮下比前度?前度做左啲咩去令佢肯比人破處?連第一次都咁易比人,真係太隨便喎
女友同過mk仔做真係比死更難受
你會唔會想同番佢瘋狂做愛,幫佢洗底

巴打條刺都係非一般

佢淨係話個陣盲左⋯⋯
但我之前同初戀拍左八年都無搞過
但同而家呢個 2個月就搞左 搞完好有失落感

個處竟然比個拍得2個月個人佢真係好蠢,咁佢幾耐肯比你?由你提出開始計
毒撚埋單

咁總有人想婚後先有性,唔鍾意婚前性行為都係毒撚
巴打加油

其實去到三個真係想死
你女友仲係處嘅時候都好快比左人?佢係咩考慮下比前度?前度做左啲咩去令佢肯比人破處?連第一次都咁易比人,真係太隨便喎
女友同過mk仔做真係比死更難受
你會唔會想同番佢瘋狂做愛,幫佢洗底

巴打條刺都係非一般

佢淨係話個陣盲左⋯⋯
但我之前同初戀拍左八年都無搞過
但同而家呢個 2個月就搞左 搞完好有失落感

8年無性生活

如果十幾拍到二十幾,冇都正常
大大力隊老婆下面補番數

一定要大大力
做佢最後一個男人,比拎佢第一次重要。我相信佢如果知道會遇到你,佢都唔會比第一次人。

利申,做過玩家屌過好多女,但遇到愛既人都係有咁既遺憾,只能夠安慰自己

仆街了
自己未試過,想食處就認啦,屌過處女果d根本唔會介意老婆係咪處,追撚含就仲好
屌屎忽咪得 仲有 征服感

非處先有屎忽咩

條女、老婆唔係處:
1 屌佢屎忽,好正確
2 如果屎忽都唔係處?

如果條女、老婆係處:
1 破佢前後兩個處
其實好多女仔都介意男仔唔係處
咁我想問處女知道嗰下心理唔平衡應該點?
咪又係格硬接受......

唔平衡咪介意囉,人之常情,咩格硬接受姐,你係好鍾意佢,想同佢一齊,但係佢唔係處而令你介意都係無可奈何,點解唔可以佢接受你介意,而係你接受佢唔係處

佢可以接受你介意 但然後女仔就會話

「你介意咁我可以點啫 唔發生都發生咗 又返唔到轉頭 我可以做啲咩啫?介意咪分手囉咁」

佢係講得好啱 的確無野做到

唔可以唔介意夠唔知可以點啦,其實個女仔咩都唔需要做,佢想做啲野,就可以試下令你開心啲,而唔係迫你唔介意,如果唔係,個女仔不如咩都唔好做,由你介意
同我而家情況好似
而家個女朋友 之前有三個男朋友 個個都有做過 仲要勁快就比左人
條刺真係插到好深

你女朋友又會話晒啲野比你知仲要講埋第二條仔成日好想要

即係你覺得男人唔可以介意老婆非處,介意者冇資格同人一齊係咪?因為明知對方係非處而繼續一齊,男方必須無怨無悔,係唔係?

比前度破處係連我老婆都後悔既事,所以大家價值觀都係一樣,只不過大家的處境有所不同,佢唔可以時刻表現出後悔,因為佢自己都會好難受,所以就算我講到幾咁介意,佢難受既時候我都會安慰我老婆,依家我都唔會同老婆提起了
巴打思想好成熟 你老婆有福氣

困難令人成長,我都係老婆被前度破處既受益人
即係你覺得男人唔可以介意老婆非處,介意者冇資格同人一齊係咪?因為明知對方係非處而繼續一齊,男方必須無怨無悔,係唔係?

比前度破處係連我老婆都後悔既事,所以大家價值觀都係一樣,只不過大家的處境有所不同,佢唔可以時刻表現出後悔,因為佢自己都會好難受,所以就算我講到幾咁介意,佢難受既時候我都會安慰我老婆,依家我都唔會同老婆提起了

其實你老婆唔敢同你講佢第一次比人破處嗰陣好爽好興奮
越睇越覺得樓主可能唔係介意老婆唔係處,而係後悔冇破過人處。

如果我破過其他人處,我就唔會咁介意,但我最真實的願望係破我老婆個處如果我破過其他人處,未必會對老婆咁死心塌地,所以我不妨繼續保持破處的遺憾
鬼妹鬼仔永遠沒有這個想法

每次拍拖前都問人係咪處,就算個女仔係都比你嚇走左啦,分分鐘告鳩你性騷擾你試下有個朋友無端端問你係咪處你會點諗?

所以作為女方,都好難拍拖前比到男朋友知

每次拍拖前都問人係咪處,就算個女仔係都比你嚇走左啦,分分鐘告鳩你性騷擾你試下有個朋友無端端問你係咪處你會點諗?

正常女仔就算同性朋友都會避忌唔講啦,更何況如果異性朋友之間真係咁問本身有好感都即刻冇啦btw巴打你係拍左拖幾耐先知佢唔係處?
自己未試過,想食處就認啦,屌過處女果d根本唔會介意老婆係咪處,追撚含就仲好

屌過處係會減少好多介意,但我點都係要老婆個處
屌屎忽咪得 仲有 征服感

非處先有屎忽咩

條女、老婆唔係處:
1 屌佢屎忽,好正確
2 如果屎忽都唔係處?

如果條女、老婆係處:
1 破佢前後兩個處

咁我要開發後面啦
同我而家情況好似
條刺真係插到好深

你女朋友又會話晒啲野比你知仲要講埋第二條仔成日好想要

女朋友坦白都幾好
永遠屌塊二手閪
俾人用過哂既二手貨
二手電話 你都唔用啦 何況老婆
做一世loser

我想像到,但佢一定唔敢講,講完唔驚比我大大力報仇咩
鬼妹鬼仔永遠沒有這個想法

外國係少啲囉,亞洲都比人話唔可以介意,所以鬼仔係仲慘仲少人明白佢地既感受

我想像到,但佢一定唔敢講,講完唔驚比我大大力報仇咩

就算唔講你而家都大大力報仇啦

正常女仔就算同性朋友都會避忌唔講啦,更何況如果異性朋友之間真係咁問本身有好感都即刻冇啦btw巴打你係拍左拖幾耐先知佢唔係處?

拍左拖幾日
當時根本係天堂跌落地獄
永遠屌塊二手閪
俾人用過哂既二手貨
二手電話 你都唔用啦 何況老婆
做一世loser

從一開始就輸了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞