攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
但我冇感受過佢嘅驚喜
心結,源於思想,要解又唔係冇方法。只要你想,結隨時解得開。睇到樓主因為遺憾而唔開心,屈住屈住,其實只係搵唔到個出口。

曾經有人同我講要放下自在,乜真係放得低咩?我努力去嘗試忘記,但越係想唔諗,就越係記得。我,放唔低。直到有一日,我去面對自己嘅內心,諗起就諗起,唔再壓抑自己嘅情緒,由一開始嘅唔開心,到悲傷,再到平靜,發現要放低嘅唔係果件事,而係放低執着。

你可以諗起呢個遺憾,但唔可以因為遺憾而阻礙到你日後嘅人生。雖然係遺憾,但已經過去,再執着,都改變唔到歷史。歷史嘅重要唔係令你沉迷過去嘅輝煌或者悲劇,而係好好學習面對日後嘅生活。

放低執着,有啲野唔開心都改變唔到啲咩,就好似人死左冇得復活,唯有節哀順變。人生好嘅有,唔好嘅都有,就睇自己點樣面對。

祝樓主同老婆白頭到老。
搵肥婆,爛面臭狐肥婆
仲要250-300磅果種
肯定係處
我會將性同愛係分開,性絕對係一種需要時間練習既事,我寧願女伴有經驗去搞,都唔想搞一個處

一個處相信應該咩都要唔識,同處搞野真係純粹出來愛,
心結雖然起源在想念之中,但又連繫於現實之中,所以要決解問題,既要改變想念,亦需要多多少少改變現實。

你講嘅都好啱,令你放唔低嘅事就要面對,其實係咪唔放低就係一種執著?我就覺得唔放低係一種面對
我都唔想比個遺憾阻礙到我同佢日後嘅人生,所以我都只敢在夜欄人靜嘅時候諗下,身邊嘅佢並唔知道,我都正如你所講,真係諗下,遺憾下,唔甘心一下,再諗返其他開心嘅事平衡下

多謝巴打的祝福,我也追求著無悔的一生
純粹享受破處定係搵肥婆做老婆?
咁我冇開發成為食家,緊係諗愛大過性啦
所以我都好著眼其他第一次,係暫時最有效的安慰方法
睇黎講左咁耐,對處的遺憾都只能靠調節自己的心理去化解,安慰自己已經比好多人都好了,唔好諗咁多唔開心嘅事
愛 先係宇宙最高頻率,

心乜春

無愛,有個爛心有春用咩
作為非處嘅女方,你覺得佢係咩態度呢?不以為然?覺得後悔?
感覺上非處都會接受自己的決定,兼唔想你提起,莫講話會介意同後悔當年的決定,就算有都唔會比你知

成件事真係只有自己面對,老婆唔鍾意你講,唔想同朋友講,更加唔可以同家人講,只可以默默承受一切痛苦

好耐好耐之前提過,但婚後生活的幸福感會令我自己都唔想提起了
真係唔好再信埋啲愛佢個人唔係愛佢個處,愛佢就接受佢嘅過去呢啲廢話,男人都可以面對自己真正的感受
偷食應該都非常平衡到,由你覺得對方要彌補,變成自己一生悔疚
唔做快樂的豬,要做痛苦的蘇格拉底,回頭來看,一切心安理得
你而家係純粹想破處
咁搵肥婆啦
愈嘔心愈係處
都係個幾好嘅辦法,他朝萬念俱灰嘅時候要實行
即係你覺得男人唔可以介意老婆非處,介意者冇資格同人一齊係咪?因為明知對方係非處而繼續一齊,男方必須無怨無悔,係唔係?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞