攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
都可以
咁不如女人再搵多啲養埋男人順手彌補返個處
似係
"其實依家啲港女好多都賺得多過男人……洗鬼男人養咩?
可能你接觸到果階層女人係咁啦

同埋照顧生活所需、食飯娛樂洗幾錢丫
到成家立室之後先至係開始"
依種咁嘅臭西式懶隱悔亂assume嘅踩人方式,真係唔係男人所作所為
咁你嘅類比咪唔成立囉on9仔
一樣有感情一樣冇
屌你老母搞清邏輯未啊?
在意經歷唔到老婆嘅第一次,老婆都介意比唔到我,但唔鍾意攞出黎講,我都係,介意還介意,但唔想講呢啲野傷佢心
事實黎姐
你覺得被踩咩?
捐返入你老母個西度啦邏輯天才
事實你老母
"可能你接觸到果階層女人係咁啦"
事實又會用可能?
你搞清邏輯未啊弱智?
對份工有感情係好常見,只係依家多左人表達對份工冇感情,其實從一個討論開始傾傾下,發現身邊真係好多謬誤

依家有好多人拍拖拍到當返工,都唔代表拍拖付出感情係唔應該

愛就包容係啱,但包容唔代表要自己唔介意
Sorry囉踩中左你
又亂assume
你搞清啲邏輯先啦
跌落地拿扎沙
愛自己先會計呢樣計個樣,人生從來都無絕對 對等既公平。唔好講咩身高樣貌家底呢d 條件先,我當你門當戶對到一個點。只係講男人無能力生仔,女人要黎月經要生仔呢樣,已經無公平。

不過事主係點樣都唔會明,唯一出路,離婚或者出軌。
佢依種態度係強迫人包容
包唔包容決定權係喺要包容嗰個到
唔係破咗處嗰個到
介意唔介意有咩問題?
佢老婆愛自己多過愛佢,講完
一早話左係閪女人嚟
個仆街女人嚟,係到散播啲女權思想,叫佢慢慢搵個唔介意屌二手閪既老公
你又知我老母隻豬 唔係比我老豆食左既??你屌過我老母啊?
無興趣真心

屌你老母 有能力食處女既男人 比你講到好似毒撚咁!! 屌你 收皮啦!!
無講過,唔知你點樣領悟出黎

女人有隻豬 都簡個高大靚仔 有車 有樓既男人送比佢啦!!
有無豬都係咁簡

唔通簡你地呢啲低學 廚房佬 地盤佬 侍應生咩!!又矮又柒 又搵唔到錢 仲要低學歷 點溝女啊?! 見到你班低下階層 仲有性趣同你交配咩!!
多謝關心,我過得很好

醒下啦 食二手閪 食到傻撚左啊?
有波有蘿的話,唔駛問法官大人,幾多手都屌
咩邏輯?佢老婆未同佢一齊嘛當時,講真,我係男人都知大部分女仔好愛先會俾第一次個男仔,最終無開花結果,某程度上佢都係受害者。
依家就係用緊你嘅邏輯
你問下自己咩邏輯
既然冇計,又點可以計愛自己定愛另一半多啲?
佢老婆點會係受害者?俾人強姦?
由頭開始,受害者只有被迫接受嗰個
點解你強姦人思想重可以咁冠冕堂皇?
你講就係事實黎? 睇下統計處報告 唔好日撚日發夢
咪撚講咩受害者將件事合理化,條路自己揀仆街唔好喊
//其實依家啲港女好多都賺得多過男人……洗鬼男人養咩?
可能你接觸到果階層女人係咁啦

同埋照顧生活所需、食飯娛樂洗幾錢丫
到成家立室之後先至係開始//
呢4句入面,有邊句唔係事實?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞