攞唔到老婆個處只能安慰自己?

830 回覆
141 Like 368 Dislike
我自己既睇法,同上面d潮文差唔多,不過我的著眼點在女人獻出第一次果一剎那的思維與決心

每一個女人都清楚知道自道自己一生只有一次,所以佢應該知道呢一次應該比咩人。因此,當佢決定將呢一次獻出果一刻,其實佢心裡面已經認為眼前係佢最愛的人,值得佢獻出的人。

而呢個想法背後同時有另一堆信念存在, 包括 : 

1. 日後不管是誰我都不愛, 我不會獻給其他人(因為已獻)。

2. 日後不管是誰都不及他愛我, 只有他值得我獻出。

注意以上決心是義無反顧的。

So,事情來到這裡已經好明白,條女當時的行為已經反映左佢其實係經過深思熟慮而獻出她的第一次比果條友。若不是果條友趙完鬆,或你條女趙完鬆的話,佢兩個係應該如造愛前預計般白頭到老,沒有你插手的餘地, 你只能看著別人的老婆打 J 已矣。如今你有機會食到佢,純粹因為佢當年被人昆上床 (或佢昆人上床),以致和那個最初她認定了要愛他一輩子的人分開。

亦即係話,今日的你,就是她當年獻豬信念中的"":

1. 日後不管是我都不愛,我不會獻給其他人(因為已獻)。

2. 日後不管是都不及他愛我,只有他值得我獻出。

事情好明白了,佢最愛的是他而不是你,因為在她獻出第一次給他的時候,他已預計你的出現而決定獻給他。

我都覺得你分析好合理,所以真係唔好簡單話過去就過去咁不負責任,女方一個決定,將會一生留在心中,你再努力也取代不到的層次
唔好再講了
好似永遠輸左咁
仲要撞過佢個ex
覺得好冇尊嚴

個ex心諗:你老婆幾砌得下

我心諗:你夠唔夠我勁
唔好再講了
好似永遠輸左咁
仲要撞過佢個ex
覺得好冇尊嚴

個ex心諗:你老婆幾砌得下

以前嘅我會相信唔結婚唔屌得住
我諗全世界都係得我咁撚on9
ex而家條仔應該笑緊我留返隻豬俾佢食

至少你取得了人生成就
我自己既睇法,同上面d潮文差唔多,不過我的著眼點在女人獻出第一次果一剎那的思維與決心

每一個女人都清楚知道自道自己一生只有一次,所以佢應該知道呢一次應該比咩人。因此,當佢決定將呢一次獻出果一刻,其實佢心裡面已經認為眼前係佢最愛的人,值得佢獻出的人。

而呢個想法背後同時有另一堆信念存在, 包括 : 

1. 日後不管是誰我都不愛, 我不會獻給其他人(因為已獻)。

2. 日後不管是誰都不及他愛我, 只有他值得我獻出。

注意以上決心是義無反顧的。

So,事情來到這裡已經好明白,條女當時的行為已經反映左佢其實係經過深思熟慮而獻出她的第一次比果條友。若不是果條友趙完鬆,或你條女趙完鬆的話,佢兩個係應該如造愛前預計般白頭到老,沒有你插手的餘地, 你只能看著別人的老婆打 J 已矣。如今你有機會食到佢,純粹因為佢當年被人昆上床 (或佢昆人上床),以致和那個最初她認定了要愛他一輩子的人分開。

亦即係話,今日的你,就是她當年獻豬信念中的"":

1. 日後不管是我都不愛,我不會獻給其他人(因為已獻)。

2. 日後不管是都不及他愛我,只有他值得我獻出。

事情好明白了,佢最愛的是他而不是你,因為在她獻出第一次給他的時候,他已預計你的出現而決定獻給他。

巴打你再講我驚樓主會去做傻事

我都已經百毒不侵了
以為係小多士

乜水?
叫左雞先結婚 咁大家咪去返同一個level囉

一生只比一個人都係有成就感
唔好再講了
好似永遠輸左咁
仲要撞過佢個ex
覺得好冇尊嚴

係,我都試過同老婆行街撞到佢個ex。
呢個ex俾過帽我戴之餘,老婆話佢長度持久力都比我優勝。撞到嗰一刻真係頭dup dup想快啲走,難為佢仲要後生過我。

我都問下老婆邊個勁啲勁啲,但唔係個個女人都會話係老公咩,好似老婆問邊個女人最靚一樣
樓主不如分享下佢技巧純唔純熟
俾人開發調教到咩程度

冇咩技巧,唔知佢扮定係真係唔識
人邊有咁易坦誠面對自己的過去

問題係你地結左婚要坦誠相對,如果大家都唔介意就唔提都冇所謂啦,但而家有一方介意就唔可以故意收收埋埋唔提,依啲時間一耐左心結一直解唔開,衰啲講句最後只會離婚收場

介意之中都想比佢知,但提起又傷佢心我唔想,一直矛盾的處境

其實最傷心既係你
其實正正就係過去咗無得返轉頭先要介意
如果有得時光倒流叫佢當時保住隻豬留比我
仲駛撚介意咩
俾人開發調教到咩程度

問下佢比人屌左幾多獲咪知
俾人開發調教到咩程度

當每次做愛抽插300下先射
拍一年拖 一個禮拜做一次愛
(365/7)*300
一年就俾其他男人抽插左15642下
塊二手閪應該充滿哂佢ex果d前列腺液
其實真正高手就係嘆哂一條女三個窿而唔駛埋單
你做下家去拍拖其實未算輸哂
只要玩完識撇
都不至於太無面
渣二手林寶都叫做渣過林寶

但如果你傻到去同一個無豬女人結婚
咁就真係戇鳩仔
人地乜都唔需要負責就得到嘅嘢
你要用一生人去供養先得到
都仲要係N手
你簡直係男人恥辱

老婆正正三穴個處都唔係俾我,我就反而俾咗佢
樓主我正正係過來人,我哋一齊嗰陣女友已經經驗豐富,咩處都無曬,之後仲要俾綠帽我戴再周圍唱。
睇開啲啦,處唔處都係要生活落去,就算個處俾咗你都難保走唔到去最後。

咁你寧願佢係非處都唔好比帽你帶,但佢兩樣都做齊

仲要好多人知我戴過帽
唔好再講了
好似永遠輸左咁
仲要撞過佢個ex
覺得好冇尊嚴

係,我都試過同老婆行街撞到佢個ex。
呢個ex俾過帽我戴之餘,老婆話佢長度持久力都比我優勝。撞到嗰一刻真係頭dup dup想快啲走,難為佢仲要後生過我。

我都問下老婆邊個勁啲勁啲,但唔係個個女人都會話係老公咩,好似老婆問邊個女人最靚一樣

絕對唔一定
自己早啲破青咪冇咁難受囉

第一次比佢都係自豪嘅
知但日常生活完全唔會提?依啲野真係兩公婆攤開出嚟講好啲,大家已經結左婚係一生一世唔係拍拖話散就散,大家故意唔提只會有心結,樓主你開得個po都證明有

真係冇提啦,我心知唔適合就唔會講

你地要搵個時間坐低心平氣和傾依個問題,如果唔係你心結永遠係到解唔到

暫時一傾佢就會有反彈,平和時唔想破壞氣氛,有衝突時更加唔想火上加油,有機會傾應該幫助到件事
前題係結婚定拍拖先
答案可以差好遠

結婚
冇野講
其實真正高手就係嘆哂一條女三個窿而唔駛埋單
你做下家去拍拖其實未算輸哂
只要玩完識撇
都不至於太無面
渣二手林寶都叫做渣過林寶

但如果你傻到去同一個無豬女人結婚
咁就真係戇鳩仔
人地乜都唔需要負責就得到嘅嘢
你要用一生人去供養先得到
都仲要係N手
你簡直係男人恥辱

我成就左另一個男人的榮耀嗎
咁你可以出去叫下雞做返個對沖

會變成我內疚
問題係你地結左婚要坦誠相對,如果大家都唔介意就唔提都冇所謂啦,但而家有一方介意就唔可以故意收收埋埋唔提,依啲時間一耐左心結一直解唔開,衰啲講句最後只會離婚收場

介意之中都想比佢知,但提起又傷佢心我唔想,一直矛盾的處境

其實最傷心既係你

寧老婆負我
其實正正就係過去咗無得返轉頭先要介意
如果有得時光倒流叫佢當時保住隻豬留比我
仲駛撚介意咩

認同,咩野過去冇法改變而唔可以介意,根本係自欺欺人
樓主好偉大
多謝你幫mk仔埋單
令到市場少左塊二手閪 等手足冇咁易中伏
俾人開發調教到咩程度

唔想訓廳我要大大力懲戒老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞