攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
有咩分別,幫你邏輯延伸

如果你覺得愛一個人係真係可以無私到包容晒所有唔好既野,你先係on9+白痴

農夫話齋:你老公都唔想知道佢有咁多襟兄弟

利申:唔特別鍾意處,不過唔好咁亂囉,最好1-2個性伴就夠儲經驗😆
哦,原來咁樣都可以比較,原來係冇分別
包容啲咩?
睇清楚我講乜啦
戇鳩仔
個老婆係你既
你咪一路介意 成世唔開心囉

可能過幾年 連登仔有埋初吻情意結添
睇黎施主唔係普通嘅唔開心而係痛苦喎。時刻懷住感恩嘅心,睇野呢,唔好凝住自己冇左啲咩,要睇下自己得到啲咩。

就好似你老竇唔係李嘉誠,你梗係想啦,但事實唔係啊嘛,唔通就埋怨個天點解自己老竇冇錢咩。

你老婆破處果陣都唔識你,你梗係想破佢處啦,但事實係當時你老婆鍾意另一個人嘛,唔通你就埋怨個天點解當時唔係我咩。

你老婆俾隻豬果條友果晚都以為條柒頭係可以過世架,唔通你笑你老婆on9咩。
絲打
樓主已經揀左咁點算
都係呀,好多時可能其實個女仔係更愛下一個,但已經冇得證明,同埋好睇個女仔自己既價值觀,不過你地都結左婚,應該好好珍惜,佢係咪真心愛你,你一定感受到。介意e樣野好多時都係心理作用,我自己都係咁
係你句說話表達唔到
咁佢老婆呢?
又有潮文共賞有冇鍾意非處嘅潮文?
你話個處係條女嘅,鍾意比邊個就邊個,雖然只可以比一次,咁咪有巴打話條J係條仔嘅,都係鍾意比邊個就邊個,但可以不斷比,睇得好清楚
唔完美就會係咁
你講得啱呀,如果連有啲咩都諗唔到就一定捱唔到落去,其實真係可以用痛苦黎形容,因為介意就係乜都做唔到
真係好想笑佢on9
冇後悔但介意
介意只係心理佢用,所以其實唔影響現實生活
將來都咁愛老婆
巴打嘅經歷係點個女仔會唔會更加想做其他野去證明?
你太寵佢,比啲男人威嚴ok?
嗯,咁點?
呢啲叫佔有
你都戇鳩,洗唔洗畫公仔畫出腸講明係拍拖前呀?
正常人係呢個po講呢句都會知自己想表達咩
正常人係呢個po睇呢句都會知人地想表達咩

兒登仔係咪真係弱智成咁?
自己戇鳩仲好意思講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞