攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
你係覺得接受唔到就一早講啦
接受左又要自己諗住諗住
你話老左會放底?
唔會 你老婆呢世都係比其他男人屌過
你跟本一世都唔會放得底
I know that feel bro
明明自己介意,但俾人講到介意係錯咁
講真有得揀都想自己冇呢個情意結,咁大家都開心d
但唔知咩原因有呢個情意結咁你想我點喎
樓主係放唔底但好愛佢老婆
愛老婆然後出去搵性伴的意思?唔啱我
唔係心黑嘅,人品絕對好,除左有時要人就佢氹佢囉
原來真係要有樓
我依家先26 得四十幾個
娶唔到老婆了
on9
真係人品好為你著想就唔會自私到專登唔提,等你心結一直解唔開
呢個純粹係一個假設性問題,測試你心入面既信念

正如問你,假設兩個男人樣性格身型一模一樣,但一個有錢一個窮撚,你揀邊個?

想帶出既係介意處/有冇錢至少係某d社會係合理,大家唔應該屌樓主會介意

至於又介意又一齊可以點做,係另一個問題
我體諒佢都介意我提嘅
設限的選擇係好常見嘅,只係你都預設所有介意嘅人都跟唔上時代真係值得商榷,因為現象不代表正確,要睇你攞出乜野原因,你用外國做例子其實係代表可悲的將來,外國的風氣只會讓在乎處的人非常孤單無助,因為個個都以為所有外國人都唔在乎,表達都唔敢
一定係多種考慮嘅
好多人話當經歷多左就唔會介意喎,我聽住先咋
或者是個性、或者是人性,但都唔重要,重要係我當下如此感受
難道愛與放不低是對立的?
大家唔比唔屌我介意
點解連自殺都冇問題,反而介意就罪大惡極
好多人覺得唔係處,就等於係壞女人,唔驗點,係雞,係公廁

其實正常拍拖,有過性行為,係好正常

你太太究竟係好定壞,你相處咁耐,自己知。唔需要用個處黎判斷

竟然係好女人,咁仲介意乜。如果仲係要介意﹐一你確實只能安慰自己,二係俾錢去做個小手術縫返佢,三你就不如等時光機發明然後穿越返去屌佢。

不過對不住,果時佢仍然唔識你,真心鐘意緊另一個人。
我非基,但我唔明現代同介唔介意處有咩關係,我只會諗到條男想食女就會話依家2019,唔洗諗咁多啦
介意其實真係咁大罪?出軌都可以原諒但介意係罪該萬死?
睇返樓主既情況似係佢老婆搵佢埋單多啲
咁我又冇話佢壞,係我衰我介意
呢方面我唔考究啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞