攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
九唔搭八
處係咩丫
一片血水丫
有d層次好無
綠帽奴愛綠帽......
世界真係好Q大
塊鐵真係無意義。有意義既係受勳既人有過乜野功績而有咁既結果。

如果受勳既人只係好似香港班狗官咁,靠關係 靠多行不義而獲得塊鐵,有何意義?

空有塊膜 而對你唔夠好,共唔到患難,咁就有意義?
如果要處先做得老婆
甘香港人唔洗結婚啦
甘多仆街仔食完即閃
去邊到穩丫小學溝定等到18丫
警犬夠話佢自己做個啲野係合法合情合理,不過算啦你同佢地都係同一類人
真心想問
一方面覺得女仔要係處
一方面又話條女唔俾自己搞
遮係點?
一個字:自私。
又係情感綁架
咁非處介意,唔包容另一半介意咪一樣係唔夠愛
原來咁多年感情都抵唔過另一半介意
又logical fail
"空有塊膜 而對你唔夠好,共唔到患難"
何以見得啊?
非處一定對另一半好?
共患難,處vs共患難,非處
係人都識揀
你獻夠世未?
個個一出世就唔係處?
甩咗個p牌,學下邏輯,學下中文先啦
甘你老母,穩你老母
究竟有咩錯覺令你覺得係同一批人講依兩番說話
自己都唔係處
你滿口歪理重要喺到吠就唔慌唔自私
好多人話唔介意娶av女優添
邏輯唔清,中文又唔識都可以話人九唔搭八
咁介意咪叫老婆整返個膜
整返塊膜唔代表個老婆變返做處
咁巴打點睇?
D女仔好醒目架
岩岩識去到發展緊嗰時好pure
一齊左之後
好快就會搵機會講下性既topic
然後就會自爆自己唔係處
講得好定定 又要人生攻擊既 我係咁諗有咩問題?
明顯膠覆
老老柒柒,如果老婆肯為你整個膜就比足面你啦,仲強求啲咩
更何況事實係根本就放唔底老婆唔係處,唔好講咩因為愛佢而在意。
攞自己同個友破你老婆處但又比唔到將來既人比,簡直係將自己down grade。
明明同老婆有千千萬萬個第一次可以解鎖,但就偏偏只著眼破處個一次,眼光實在太狹窄
係啊包容啊 包容到去發明時光機追返個處比樓主破好冇?過去左就過去左啦 一齊展望將來咪仲好 如果真係咁介意就分開啦 無謂雙方難受
既然俾人強姦反抗唔到,咁享受啦
將啲嘢懶豁達咁兩極化就啱架拿?
成隻啊Q咁
屌喇星滿口歪理就咪死出嚟啦p牌
"如果老婆肯為你整個膜就比足面你啦,仲強求啲咩"

我諗依個都係膠覆
將介唔介意處依個循環死結睇得咁簡單
似乎係你眼光狹窄啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞