攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
冇可能死忍,第時一鬧交可能你會忍唔到講曬啲野出嚟,到時肯定離婚,一定要解左個結
其實仲有一日可以放低既, 我起初都會成日諗起, 但日子耐左就唔會想要諗
咁調翻轉呢?
男既非處但條女處
條女好介意
又唔係wo , 唔知點解真係冇介意過, 係段關係度都學到野既 , 知道咩叫拍拖。
同處果個就會好著緊佢 可能因為係第一次認真拍拖掛
係呀 會空虛 , 為搞而搞咁 對段關係冇幫助, 反而仲多左嘈交
覺得老婆個處唔重要唔係偉大/重情義,而係對性隨便或者自己想老婆係處但又唔攞唔到所以又唔想其他人老婆係處又或者自我安慰
如果係介意就得2條路比你揀

1)分手/離婚

2)好愛佢唔想分但介意就要同佢傾,等佢知道你係好重視佢個處,等佢覺得有負於你用行動證明佢以後會對你好,事事以你為先,若果佢對你係超好我諗你都唔會想同佢分開啦
係可以放低,分手咪可以放低囉長期死忍一定放唔得底
唔關事
咁快啲同佢傾你介意個part啦
咁我勸你揀第一條路,再落去只會雙方(特別係你)都痛苦
最介意既係好似永遠比唔上拎左佢第一次既男仔,因為成世人得一次既野比都比左果個男仔,佢肯定好愛個男仔,之後既男朋友好似點都比唔上
你心入面有呢條刺證明你好幸福,而你身在福中不知福。

你呢個情況,又想抆呢條刺的話 , 唯一可能只係失去過,先明白,所謂處根本比唔上擁有佢重要。

因為你唔知足,你而家有 , 所以想要更多, 或者, 佢真係比咗處你,你都會繼續要求更多。

所以, 折衝的方法係,發揮想像力,去諗下 , 如果真係失去咗佢會點。你想像到,或者有接近的經歷,就會睇得通。

簡單d講,你經歷唔夠。

利伸:過來人 , 已失去 。
如果真係好介意就分手啦,你死忍既話就算最尾結得成婚,有朝一日你一定會爆發出嚟忍得越耐爆得越勁。同埋盡快處理左佢無論你揀第一/第二條路都好,一結左婚就會好似樓主今日既局面
你係咪比人破左既絲打
暫時鬧交都唔會攞黎講,深知係禁忌,或者要更努力維繫
暫時得時間讓傷口癒合嘅方法
我都等緊呢日
唔出奇
同公廁拍左幾耐?如果先天唔介意都幾舒服
同處拍拖係咪有咩心結,點解唔夠享受?唔通因為佢唔係你第一個對象所以冇左個份感覺?或者你內心仍懷念第一個對象?
有冇可能覺得老婆個處好重要而同時好重情義?
的確對性隨便就真係唔可能介意處,雖然唔可以話唔介意就係隨便,但就有呢種人
自我安慰唔好介意
真能揀2但唔敢傾
死忍緊,希望見到曙光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞