攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
你都幾保守下
同唔同人拍過拖,有過性行為就係雞?

如果個女仔係亂攪關係,你或者可以咁講
如果個女仔係拍過幾次拖,有過性行為,我唔認為可以咁稱呼
依家乜野年代?拍拖鍾意一個人都唔可以做愛?

你搵一份工都做唔到成世,你會轉工
更何況你係搵緊一個心意相通的伴侶?
搵第一個就一定能夠開花結果?

仲有,無人想知你老婆係咪處
呢個世界無人好似你呢啲弱小心靈咁自己周圍唱,講比人聽自己老婆係處好威威。WFC
絲打
我係佢第2任 , 佢話之前個男仔成日要求之下比左佢,岩岩識佢果陣,佢就話拍拖有上床好正常,但最近就轉左口風話有d後悔唔早d分手,佢話同上任最後段時期已經唔再愛佢,因為個ex對佢好差

我感覺到都係佢幾愛我既,都欣賞佢既坦白,感覺到佢係一個好好既女仔,對我好好,主要係自己一個獨處果陣我就會亂諗野

其實我一開頭唔係咁介意,但越耐就越愛,越愛就開始越介意,我冇同佢講過介意,因為實會令到佢唔開心,亦都唔知佢點睇自己個處,再者我都嚴格黎講唔係處,我ex幫我含過,但冇屌過,冇資格可以要求咁多

我亦都唔想失去佢 ,只不過諗起第時真係結婚既話,好似擁有唔到佢既全部咁

巴打結婚之前有冇爭扎左好耐?
未至於係老婆奴
咁咪睇得你句說話好清楚
佔有左啲咩?
你要識表達,而唔係預其他人會明而唔表達,畫公仔唔畫出腸個啲係表達左一半,你係冇
如果佢ex破左我老婆處而笑我咁係唔知醜,佢ex笑我冇佢著數嘅
其實要去到雞嘅程度就誇張左
拍拖唔係唔做得,但做左就唔好怪下個男友會介意
我生左個女都唔會認同佢拍拖就做,雖然阻唔到,但都要有原則
巴打都有相似經歷
其實女仔心底係會好在意,但由於問題在自己而唔想面對,兼且外面個個都鼓勵女仔唔洗負責,自然就唔會再諗處嘅問題,但其實女仔內心都想將個處留比老公

越愛真係會越介意,所以從最初我就勇敢面對內心,唔會輕易接受坊間說法,漸漸就會抵抗到好多負面思想

結婚前唔會爭扎,而且令大家關係去到另一個層次,反而令介意係對比之下變得冇咁緊要,結婚係睇你有幾愛佢,再介意佢嘅過去都影響唔到愛佢
覺得非處女 係雞 就等於保守???
你明顯就係。

咁我真係無你咁大方 支持自己老婆 通街比人屌啦!!佢搵到第二個對象我歡迎,可惜佢搵唔到拍拖一定要做愛??? 鍾意就要上床???拍拖唔扑野,拍黎幹甚麼? 希望你第時咁教你啲女啦 等啲MK 仔 晚晚抱住你寶貝女黎屌啦!!MK仔都好過你……拍拖唔扑野,你30cm係擺設黎?

仲有你老婆 比綠帽你帶 你千期唔好嬲!! 因為你都食慣二手飯 著慣人地舊鞋 鐘意就可以做愛嫁嗎!! 你思想又咁開明 係咪先!都係果句,佢搵到第二個比我好既話,隨便

最後 我覺得你心靈真係好弱小 假如你心靈強大 食二手飯咪食二手飯囉 駛撚同人解釋咁多咩?? 你同人講 我鍾意著舊鞋啊! 吹咩?? 就攪撚掂啦!!你講咁多嘢 去辯駁食二手飯 即係代表你自己心入邊都有條刺 你根本放唔低 你怕比襟兄弟恥笑你拾二灘 食人地 食淨 既二手飯!!你怕身邊 娶處女做老婆既人 會睇你唔起!! 笑你無能力食一手飯!你唔怕 你駛撚解釋咁多咩!!就係愈怕就愈要解釋唔好將自己既無能 講到理所當然 香港仲有好多男人 有能力食一手飯!我笑你啲邏輯姐,唔洗咁嬲既
通常老婆奴都唔會覺得自己係老婆奴
離婚啦 咁多野講
哦,你話係咪係
你真係智障,搞咁耐都唔明人講乜
條女打後全部AA就可以咁講
問題係香港既女性 叫人唔好睇處咁重要 但食人既住人既要人養 你唔講?
姐係想不勞而獲呀 明未呀?
咁你個處係咪比你老婆?
有冇諗過其實佢就係比人破左處冇人要既女人
你兩個呢
一個剩係識問人係咪絲…(係巴定絲會影響討論?)
一個就見非處就話係雞…(你阿媽都真係好無奈)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞