攞唔到老婆個處只能安慰自己?

830 回覆
141 Like 368 Dislike
你有咁嘅諗法就證明咗你未開過罐頭嘞!就住就住咁拮,一啲樂趣都冇。
我都來簡簡單單咁扑次嘢啫,唔係想做教練。

同一個你愛的人相處正正唔係單純表面的舒服,而係佢變成舒服係由你參與過,之所以勸人唔好介意嘅說法咁難聽,正正係因為句說話本身就係要你唔好咁愛佢,我接受唔到

仲有,如果你真係好介意,我勸你及早離婚,唔好拖住,等對方可以快啲找尋自己既幸福。

如果我介意自己係矮仔,我係咪一定要去跳樓死
巴打, 你自己都清楚有咩solution啦

1. 接受
2. 出去偷食
3. 分手搵過個處女

再唔係就咁
4. 唔接受, 日日攞出嚟講, 互相傷害
5. 散咗先, 出去食個處女, 再復合

做人係咁㗎喇

忍受算唔算第6個?

1. 接受
2. 出去偷食
3. 分手搵過個處女

再唔係就咁

做人係咁㗎喇

忍受算唔算第6個?

算啦你都冇得揀,你都已經結左婚如果真係介意到要分開就拍拖個時已經散左啦

1. 接受
2. 出去偷食
3. 分手搵過個處女

再唔係就咁

做人係咁㗎喇

忍受算唔算第6個?

算啦你都冇得揀,你都已經結左婚如果真係介意到要分開就拍拖個時已經散左啦

婚前婚後都係不同的境界
巴打其實你同女方識咗幾耐, 拍咗幾耐, 知咗佢唔係處幾耐

如果你一路以來都成日咁介懷, 都好辛苦喎
忍受算唔算第6個?

婚前婚後都係不同的境界

係咪驚第時個小朋友混雜左第二個男人啲基因

好幾年啦,拍左幾日就知,呢幾年都係有條刺,但心中的刺係可以同我和平共存的
上個討論爆左

當男方比左第一次佢老婆,但老婆第一次比左前度,做男嘅只能懷著遺憾,抱怨大家相逢恨晚,只希望心中條刺係餘生唔好再傷害大家。

唔介意的只有食過其他女、食過處、食家、玩家,呢啲人會覺得非處可以快啲有得玩有得食,唔洗花時間調校或者自己條件太差 — 有人就一齊慶幸的人?

愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。
愛佢就要接受佢嘅過去,但介意佢嘅過去就係唔愛佢?到頭來男人都只能默默忍受老婆比人食左個處呢個事實,而只能覺得食唔到老婆個處係終生遺憾,非處嘅老婆就係比不上食到老婆個處

有冇其他有非處老婆的巴打或者同左處男一齊的非處分享下心得

上個討論係邊個post? 想睇返

婚前婚後都係不同的境界

我有睇過,但放心,個篇文獻係假嘅
上個討論爆左

當男方比左第一次佢老婆,但老婆第一次比左前度,做男嘅只能懷著遺憾,抱怨大家相逢恨晚,只希望心中條刺係餘生唔好再傷害大家。

唔介意的只有食過其他女、食過處、食家、玩家,呢啲人會覺得非處可以快啲有得玩有得食,唔洗花時間調校或者自己條件太差 — 有人就一齊慶幸的人?

愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。
愛佢就要接受佢嘅過去,但介意佢嘅過去就係唔愛佢?到頭來男人都只能默默忍受老婆比人食左個處呢個事實,而只能覺得食唔到老婆個處係終生遺憾,非處嘅老婆就係比不上食到老婆個處

有冇其他有非處老婆的巴打或者同左處男一齊的非處分享下心得

上個討論係邊個post? 想睇返

個篇唔係我開嘅,好似叫咩心態會搵非處做老婆,沉底了,唔想搵
同床異夢,各自修行

好幾年啦,拍左幾日就知,呢幾年都係有條刺,但心中的刺係可以同我和平共存的

真係和平共存到先好喎, 結完婚未來仲有幾廿年㗎

最驟忌係心底原來放唔低,
將來有咩嗌霎, 衝口而出攞返呢啲嘢出嚟講
"你當年唔係處我都無嫌棄你啦"

如果你自問真係驚會有呢一日
勸你趁早回頭, 唔好嘥自己同人哋時間喇
同床異夢,各自修行

又唔係咁嘅情況掛

真係和平共存到先好喎, 結完婚未來仲有幾廿年㗎

最驟忌係心底原來放唔低,
將來有咩嗌霎, 衝口而出攞返呢啲嘢出嚟講
"你當年唔係處我都無嫌棄你啦"

如果你自問真係驚會有呢一日
勸你趁早回頭, 唔好嘥自己同人哋時間喇

我係放唔低呀,我只知道忍受
同床異夢,各自修行

又唔係咁嘅情況掛

處女情意結
愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。,樓主講左個重點出嚟

發現新角度
婚前婚後都係不同的境界

世事難料
除左塊臉生cancer,香港邊有女過左廿歲仲未破,後生個個都有性慾..

呢句用黎安慰自己嗎

現實係咁,無話安慰唔安慰,後生拍拖感情行先,情到濃就就合體啦

一係改變佢,要香港女仔跟Muslim 個套,處一定要比老公,否則死

珍惜眼前事物啦,咁執著過去一世都抬唔起頭做人,失去嘅仲多,好似蟈人咁慘
同我而家情況好似
而家個女朋友 之前有三個男朋友 個個都有做過 仲要勁快就比左人
第二個仲要mk仔 成日都想要
但我未識佢之前 我都係處
條刺真係插到好深

你女朋友又會話晒啲野比你知仲要講埋第二條仔成日好想要

佢太坦白⋯⋯⋯
精神勝利法
同床異夢,各自修行

又唔係咁嘅情況掛

處女情意結

即係點呀
愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。,樓主講左個重點出嚟

發現新角度

係咪好突破思想呢
又唔係咁嘅情況掛

處女情意結

即係點呀

唔係處就無法投入

世事難料

基因唔會咁樣運作嘅,頂多係身體免疫系統有記憶
除左塊臉生cancer,香港邊有女過左廿歲仲未破,後生個個都有性慾..

呢句用黎安慰自己嗎

現實係咁,無話安慰唔安慰,後生拍拖感情行先,情到濃就就合體啦

一係改變佢,要香港女仔跟Muslim 個套,處一定要比老公,否則死

珍惜眼前事物啦,咁執著過去一世都抬唔起頭做人,失去嘅仲多,好似蟈人咁慘

我都知自己好無力又渺小,大環境都係有唔同嘅睇法,所以我只係保留丁點嘅介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞