攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
連登仔認為所有女人都係雞
你當你女朋友係雞就冇問題
係,一齊果陣介意好多無謂嘢,係到分手之後先發覺所有嘢其實都只係小事嚟。

到分開咗,冷靜清醒咗之後,個人先接受到 , 變得大方。

其實你清楚呢點,同埋同佢結婚,即係你知佢有幾重要,已經唔差。始終...擁有果陣想像失去係好難的事...但Touchwood,諗下tvb , 韓劇d狗血劇情 , 代入去想像下,應該會有深d體會同感觸 , 可能易d幫到你溶咗條刺
始終,處理心結,方法唔多...一係解咗佢,一係剪咗佢。 加油,解結唔容易,但唔係唔可能。
不如諗下你老婆如果30歲仲係老處女
沒俾人掂過 姐係無market
先遇到你 其實係咪仲多人驚
你甚至可能會考慮要唔要同佢開始
你諗開d 啦 再咁落去會好痛苦
老婆知你咁執著佢過去
會好傷大家感情
利申係處 但唔諗住要keep處到2字尾 處後生就值錢姐 老處其實自己都好嫌棄
連登仔接受到女朋友係雞?
你的介意,因失去而醒覺
我的介意,就要等待醒覺時機
溶左條刺係有可能的但唔係當條刺唔係到
我覺得忽視係唔會溶到條刺
解唔解決到,都要有極大嘅忍耐力,唔可以輕易放棄,見唔到終點,都要心懷希望
有拍拖咪即係有市場囉,唔通會有人專登同個女仔拍拖但又唔吸引個男仔去掂佢

如果冇拍拖但只係破左處或者做人sp,都唔覺得幾有market

其實婚後破處本身冇問題,只係依家社會有問題先搞到啲人多遲婚,比著以前普遍女仔20歲頭至中結婚,婚後破處就唔奇怪
依家要性開放,咪會出現一啲唔重視處嘅女仔
Yup, 不過唔會見唔到終點ge ,多d經歷,同甘共苦過 就可以了
有拍拖咪即係有市場囉,唔通會有人專登同個女仔拍拖但又唔吸引個男仔去掂佢
你講得出呢句 你都明點解自己個老婆點解無左第一次啦
宜家d人係遲上車遲結婚 但女仔都有需要 係真係難keep㗎喎

我拍過3次但仲起度, 但身邊亦有你所講嘅朋友 上左大陸讀書 A0但落club亂搞關係個d, 我自己作為朋友都覺佢又太隨便 但又唔會點話佢 因為價值觀嘅嘢真係好唔同 佢承受到一切 對自己負責就得啦

咁你老婆當時又唔係隨便俾人個d
加上係都不可逆轉 又做埋你老婆
真係睇化d啦
做唔到佢第一個男人
做佢最後一個男人仲重要啦
好好珍惜
小多士
個閪係老婆嘅,佢想同邊個屌,你都冇資格著緊

咦好似又通喎係咪?

咁老公包二奶你都唔好著緊喇
冇錯,冇得一步登天
所以你話冇人破處就代表冇market係錯囉,有人追就有market啦,冇人破處係冇問題

佢唔係隨便比人,所以我只係介意而唔係唔愛佢,如果老婆係隨便比人,就唔會再介意佢而直情唔想要佢,睇化係可以但依家未做到
咩事咁激動
所以希望多啲不同嘅思想而唔係一味覺得拍拖要做
處女界名人?
佢通得但唔比你通
拎結左婚同拍拖前比較

到底你係戇鳩定白痴?
你同佢一樣咁戇鳩
提倡老婆一定要處女既始祖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞