攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
非處同雞類比, 咁偏激唔怪得知冇女
有過普通正常既愛情(包括性愛)關係
都唔會非處係咩一回事
(咁條女本身好濫另計)

總結, 毒撚好可怕
真係唔適合有另一半
你冇條件未執二手囉 我有條件一定唔會幫人埋單
不如你講下閣下係咩條件
執左件點樣既一手 ?
Btw佢拍過咁多次拖,你同佢結婚之前有冇做過婚前檢查驗下有冇落過仔,性病個啲
如果佢真係唔想婚姻輔導就睇下有冇共同好朋友嚟做第三方,不過我建議都係婚姻輔導係最好
Apps係咪有問題,冇顯示回覆,但睇網頁版就有
個apps由呢層開始冇顯示,咩事呀

佔有欲強通常形容啲人要晒人地時間、關心、金錢等等,但如果只係著意係對方過去,其實都好溫和下

我唔理成熟同量度啦,我只知對方係我最在乎的人,就如香港係我最在乎的地方,如果有人話去抗爭係唔成熟咁我都唔會理佢
如果女係處都可以介意男非處,不過處女真係遠遠少過處男
所以我取得了介意的資格
我有咁表達,但唔係針對處嘅問題,如果我話:你比唔到處我所以乜乜乜,應該冇人會接受
應該唔會破處先知愛情掛,真係唔比人結完婚先破咩
你意思係介意等如失敗定搵到非處失敗?
改變唔到咪有相應的感受囉,點解改變唔到就要隱瞞自己?
做雞咁嚴重當然接受唔到啦
你都啱嘅,非處冇辦法再用俾出個處向老公展示,所以要用其他方式
你明唔明依家係介意嘅問題
有人隨便話人係毒撚咪會有人話非處就係雞囉,稱呼唔重要,但了解最重要,不盲從、不盲目
愛唔係下下講條件嘅
Check過冇特別
我都認同一定要第三方傾
有我
個apps咩事呀,仲係睇唔到人地回覆,要一世用網頁版?

我係咪㩒錯左啲咩?
偷換概念 混淆視聽
依家係講緊佢思想偏激
從未接觸過女人先會咁樣諗野
你就偷換做隨便話人毒撚

係咪講中埋你呀
糾正心態就俾你講成隱瞞自己
俾個good你
你係有異常既理解能力定係咩
我係話了解個愛情世界既運作 而唔係咁先知道咩叫做愛(情)
不過你都唔清楚咩叫做愛 你將佔有欲(愛慾)混淆左愛

真係唔比人結完婚先破咩?
唔係唔比
係好易出事啫
所以你咪喺度出po
你就係結果

你真係好善長曲解別人意思
講既失敗由憧憬過渡現實
你就當成介意同埋搵到非處

唔通你內心正正係咁樣諗
所以先會咁樣回應我
即係你本身個人係咁 你就會諗人地都係咁諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞