攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
我繼續介意
同左非處結婚了
兩個人的相處,其中一方有需要時,另一方真係要做返多啲
咁講都啱嘅
冇咁衰嘅
有咁嘅觀念再比人話唔正常
我就試下循呢方面表達
其實有另一條路
請好好愛惜介意的人
個訂子左扑野緊D之外真係冇乜分別 越係要諗條女比前仔乜乜柒柒不如忘記佢好過啦 同條女開心下咪算
所以有人提出性關係開放,即為性行為不侷限於伴侶間,就唔會有佔有心理,但仍然會令人覺得有問題,明明係父權的佔有心理呀,點會有問題,其實正正係所謂歷史以來的一些觀念,雖然許多迂腐、盲目、不合理的情況,但有啲係人基本的道德價值,唔應該因其舊所以廢。

況且,依家仲點可能普遍出現女性會依附男性嘅問題,巴打擔心太多啦,你估啲女仔仲係三步不出家門咩,處女都唔會比個男人想點就點啦
我最唔明白,點解介意係因為搵錯對象?我唔會為唔愛嘅人而介意喎,player就唔會介意嘅,照你咁講,唔通非處就應該配player
冇追過po
只係唔明樣野
佢唔係處呢啲結婚前已經知
即係娶左返黎先發覺自己接受唔到?

咁睇黎你要睇心理輔導多啲
佢唔係處係事實改變唔到
你又唔會離婚對成世
呢條刺一直拮喺你心入面
呢段婚姻好極有限
鄧你老母慘
冇追過po
只係唔明樣野
佢唔係處呢啲結婚前已經知
即係娶左返黎先發覺自己接受唔到?

咁睇黎你要睇心理輔導多啲
佢唔係處係事實改變唔到
你又唔會離婚對成世
呢條刺一直拮喺你心入面
呢段婚姻好極有限
鄧你老婆

Sor 手快打錯
老母都擺上枱
初愛對非處冇咁介意,但越來越在乎一個人的時候,就會覺得好可惜攞唔到佢個處,唔係一個突然的轉變,而係一個漸進過程
咁係你佔有慾強, 連你地過去都想佔有埋
不過呢個pt 好似上面講過

係你既思維唔成熟/冇量度所致
都係嗰句
睇心理輔導啦你
點解成日見人開post老婆唔係處 就心有條刺
但又唔覺有人話老公唔係處 所以有條刺
到底係太多A0真毒幫人埋單>遠超>非A0埋單
定女人唔care但求有人埋單過世
初愛........
原來你之前 a0 黎
咁唔怪得知 (毛姨姨 tone)

case closed
強烈建議你同你老婆開心見誠傾下
雙方都唔好收埋,平心靜氣咁傾
同時要比佢知道你既苦惱
傾下你老婆可唔可以補償下你,例如愛多d你之類
相信傾完之後你地既心結先可以解決,婚姻先會真正幸福
a0 本身就對愛情充滿過多既憧憬,
一日未破處一日都唔知個愛情世界係點 run
講門, 呢句大多只適用於男人

樓主呢D由憧憬過渡現實失敗依家出哂事咁
本身覺得佢老婆慘
但終身幸福走去搵個毒撚黎埋
有咩事都佢自己攞黎
即係打和 super
你估下佢老婆知道左佢咁諗會有咩反應

btw 對住D改變唔到既事實, 仲可以做到D 乜
修返老婆個膜再破多次 ?
除左糾正返樓主個心態之外冇野做到
如果條女出邊做雞咁你仲要唔要
你出街買野都會要一手啦 唔通成萬蚊買部二手iPhone 咩
唔好同我講女朋友物品化 根本結婚就係等價交易 女人未又係想搵長期飯票 你有錢有條件未有得選擇囉
肯俾處既你 因為愛你先俾你 唔係處既 分分鐘為左錢先同你結
香港男人真係廢到出汁 用自己青春辛辛苦苦 要同個n手西結 陰公
根本唔係處冇問題
但你唔可以開個處女價
樓主明就明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞