攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
可以係一齊,學你話齋愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。
其實有冇唔介意但自己係處既巴打

可唔可以分享下你睇法

會唔會有人覺得拍拖扑過同拍拖嘴過/攬過/摷過冇乜分別?
啲人既思想就覺得介意就係錯應該包容,個啲人根本就係想將自己思想強迫要人跟從,咁我想問個班人同共產黨有咩分別?
大佬要死喎,不如介意算啦
事實就係咁
如果無論如何都要介意,咁唯有諗解決辦法
咁究竟個女人可以做乜黎補償呢?

三穴全開俾你地圖炮咁屌,滿意嗎?
好似狗咁跪係你面前服侍你,滿意嗎?

若然點做都無法令你滿意,而你又話「愛」佢,唔願意失去佢。
咁真係無解喎清

既然無解,咁又何苦困自己係一個精神地獄裡面呢?
認同,若果佢做晒所有滿足你既野都解唔到就真係死結,但前提係佢真係要滿足晒你既要求先
所以正確觀念係結婚前食人條女,結婚後享受條女個處。
不過老實講,介意處的人基本上都係beta

你beta的心態本身就係想去拯救公主,點會仲敢有要求?

放過別人,放過自己

否則嗌大交果陣,大家講啲不由心的說話,你到時仲hurt
感覺男處根本不值一提
香港男冇論係咪處,要求女方係處就係唔啱
所以咪建議樓主坐低同老婆傾下依個問題,但最慘佢老婆又專登避開唔講
每個人都有自己想法,唔應該人地站話介意就屌鳩人話唔包容
樓上有個屌9樓主介意
咁你依d十幾歲破處 食女當食生菜 性對你黎講係咁隨便既一件事 你當然唔會介意喇
但依個世界仲有好多人唔係咁隨便的 咁介意依樣野又有何問題 一切都係大家價值觀唔同 當然 非處都不一定代表隨便喇。
咁真係一個值得思考的問題,如果我老婆好冇意識地去做好多彌補我嘅事情,我反而會覺得好唔好意思再介意,如果多啲人懂得包容這份介意,情況一定會改善
死結係介意的本身受批評,自然唔會想去彌補
但我又想專一喎
這世界容不下我嗎
但你老婆冇做到ar ma
佢完全冇侮意咁wo
男處冇價值唔係用黎咁解喎,只係唔會有女特別想要男處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞