攞唔到老婆個處只能安慰自己?

830 回覆
141 Like 368 Dislike
樓主不如分享下佢技巧純唔純熟
俾人開發調教到咩程度
冇咩技巧,唔知佢扮定係真係唔識
問下佢比人屌左幾多獲咪知

當每次做愛抽插300下先射
拍一年拖 一個禮拜做一次愛
(365/7)*300
一年就俾其他男人抽插左15642下
塊二手閪應該充滿哂佢ex果d前列腺液

多謝你幫我計埋咁我要抽插幾多下先洗到佢底?
其實真正高手就係嘆哂一條女三個窿而唔駛埋單
你做下家去拍拖其實未算輸哂
只要玩完識撇
都不至於太無面
渣二手林寶都叫做渣過林寶

但如果你傻到去同一個無豬女人結婚
咁就真係戇鳩仔
人地乜都唔需要負責就得到嘅嘢
你要用一生人去供養先得到
都仲要係N手
你簡直係男人恥辱

老婆正正三穴個處都唔係俾我,我就反而俾咗佢

好可憐
樓主我正正係過來人,我哋一齊嗰陣女友已經經驗豐富,咩處都無曬,之後仲要俾綠帽我戴再周圍唱。
睇開啲啦,處唔處都係要生活落去,就算個處俾咗你都難保走唔到去最後。

咁你寧願佢係非處都唔好比帽你帶,但佢兩樣都做齊

仲要好多人知我戴過帽

已經唔係處唔處嘅層次啦,你比我更強大
係,我都試過同老婆行街撞到佢個ex。
呢個ex俾過帽我戴之餘,老婆話佢長度持久力都比我優勝。撞到嗰一刻真係頭dup dup想快啲走,難為佢仲要後生過我。

我都問下老婆邊個勁啲勁啲,但唔係個個女人都會話係老公咩,好似老婆問邊個女人最靚一樣

絕對唔一定

咁呢個問題我都仲敢問嘅
樓主好偉大
多謝你幫mk仔埋單
令到市場少左塊二手閪 等手足冇咁易中伏

總之佢係我嘅
真係冇提啦,我心知唔適合就唔會講

你地要搵個時間坐低心平氣和傾依個問題,如果唔係你心結永遠係到解唔到

暫時一傾佢就會有反彈,平和時唔想破壞氣氛,有衝突時更加唔想火上加油,有機會傾應該幫助到件事

兩公婆點解唔傾得?你老婆真係識玩反客為主講到佢係受害者咁,完全唔理你感受
介意之中都想比佢知,但提起又傷佢心我唔想,一直矛盾的處境

其實最傷心既係你

寧老婆負我

真愛

唔想訓廳我要大大力懲戒老婆

人地以前已經被人大大力插過啦可能你仲細力啲
樓主好偉大
多謝你幫mk仔埋單
令到市場少左塊二手閪 等手足冇咁易中伏

總之佢係我嘅

放心,冇人同你爭
俾人開發調教到咩程度

(365/7)*300

人地保守估計,正常後生都唔止一個禮拜一次啦
上個討論爆左

當男方比左第一次佢老婆,但老婆第一次比左前度,做男嘅只能懷著遺憾,抱怨大家相逢恨晚,只希望心中條刺係餘生唔好再傷害大家。

唔介意的只有食過其他女、食過處、食家、玩家,呢啲人會覺得非處可以快啲有得玩有得食,唔洗花時間調校或者自己條件太差 — 有人就一齊慶幸的人?

愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。
愛佢就要接受佢嘅過去,但介意佢嘅過去就係唔愛佢?到頭來男人都只能默默忍受老婆比人食左個處呢個事實,而只能覺得食唔到老婆個處係終生遺憾,非處嘅老婆就係比不上食到老婆個處

有冇其他有非處老婆的巴打或者同左處男一齊的非處分享下心得

屌你啦 你擺明處女情意結. 咩愛佢個人唔係愛佢個處
扮咩啊
你地要搵個時間坐低心平氣和傾依個問題,如果唔係你心結永遠係到解唔到

暫時一傾佢就會有反彈,平和時唔想破壞氣氛,有衝突時更加唔想火上加油,有機會傾應該幫助到件事

兩公婆點解唔傾得?你老婆真係識玩反客為主講到佢係受害者咁,完全唔理你感受

因為坊間講法個個都係會叫我呢類人唔好介意,自然會覺得係介意者有問題
其實最傷心既係你

寧老婆負我

真愛

我都係自我感覺良好下姐
俾人開發調教到咩程度

(365/7)*300

人地保守估計,正常後生都唔止一個禮拜一次啦

比個double 佢囉
上個討論爆左

當男方比左第一次佢老婆,但老婆第一次比左前度,做男嘅只能懷著遺憾,抱怨大家相逢恨晚,只希望心中條刺係餘生唔好再傷害大家。

唔介意的只有食過其他女、食過處、食家、玩家,呢啲人會覺得非處可以快啲有得玩有得食,唔洗花時間調校或者自己條件太差 — 有人就一齊慶幸的人?

愛佢個人唔係愛佢個處,但愛佢所以在乎佢個處。
愛佢就要接受佢嘅過去,但介意佢嘅過去就係唔愛佢?到頭來男人都只能默默忍受老婆比人食左個處呢個事實,而只能覺得食唔到老婆個處係終生遺憾,非處嘅老婆就係比不上食到老婆個處

有冇其他有非處老婆的巴打或者同左處男一齊的非處分享下心得

屌你啦 你擺明處女情意結. 咩愛佢個人唔係愛佢個處
扮咩啊

我咪罷明好介意囉,仲想我點
如果講處唔處只係有冇一塊野分別,完全否定處女既價值的話
往後少女更早失身既現象係會強化,而強化既原因唔係班男人
而係一直主張呢種思想的既失貞操者(父母/兄弟姊妹/朋友)

男人破左人地個處,唔通係單單都係強姦啦喎
唔係的話,原因係乜?因為男朋友話想要,咩辛苦果d?咁你係唔係弱智先
佢話想要就要俾?
咁輕易就俾人,夠膽話唔係好奇/覺得唔係好大件事先做?竟然仲將自己放係受害者位置,根本就係共犯

睇到d既失貞操者居然仲話,仲係處女一係基督徒一係弱智一係小朋友
處女只係醫院先有
咁講有乜居心,非處女仲潮d咁話啦下話
唔係你班咁既仆街宣揚d咁既意識,咩人地愛你就一定要包容你過去
而家個社會就唔洗12歲都冇處女啦 你問下d未成年果d女仔咪又達返你果句出黎講

係,人地愛你可以包容你過去
但你係唔撚係咁霸道,只要人地包容你,你就可以為所慾為,同人地玩到天翻地覆?
身為女人,又有冇為過果為將來同你結婚果位男士著想過,付出下先?
只係單方面要人地包容你,但就唔保護自己,令自己無所謂"過去"要人包容

愛就包容一切,呢句係既失貞操者既最後王牌
仲好浪漫,好似係真理咁,其實呢句又真係一d都無錯

之但係大家一齊從未認識就開始維護一段完美無暇既婚姻,更勝需要包容既愛
係雙方有共同責任所建立既愛情/婚姻,
係女性深知有呢種責任存在先建立到既關係,唔係自己去玩去蒲,之後要人包容
假如非處女往後時間搵到一位一生中至愛,問你多一次,可以的話,覺得自己第1次俾邊個好d,答案會係咩乜
唔洗再講落去啦掛

你要係幾十年前搵處女結婚,唔係咩出奇既事,係社會壓力又好咩都好,女性自我保護意識強,根本唔會好似而家咁,
你問個12,3歲靚妹,都無個係處女,咩俾人玩到殘哂,咩未婚媽媽,墮胎,濫交etc..
兇手係傳揚非處意識,助長呢種社會風氣既人,削弱少女自我保護意識既人

巴打好啱,從個人出發帶出社會問題,係作為公民的使命真係好唔想啲勸人盲目接受嘅說法成為主流
介意就搵第二個啦。

只要佢係對的人,一年又一年過去,十年後,乜都玩過晒,你仲care佢係咪處咩?

你最緊要係搵一個可以共患難的伴侶,唔係一個未開封的下體。

點解一齊就唔可以介意介意同出軌同罪?
我都知大家對左十年八載就唔會介意,但我未去到呢個階段呀
佢係對的人,所以我好想得到佢嘅處

唔係唔可以介意,嗌交果時講下咁囉

日子耐左,嗌交都唔會講,因為其實佢都唔想。佢破處的時候,你根本未出現,佢亦未愛上你。到佢愛上你的時候,個處係不可逆轉。

而且我仲想講,所謂的日子,唔一定係指時間的長短。而係你地一齊之後所經歷的所有野,你會慢慢感受到佢為你的付出。去到某一個moment,莫講話處唔處,你直頭會覺得自己欠左佢。

有巴打講二手三手西,唉,其實自己用落舒服OK咪OK囉,唔係公廁牛肺咪算。好似買樓,個個鐘意一手,咁唔通二手三手樓又好有問題咩。

換個講法,一手西但池美麗咁既樣,咁你仲要唔要先?

接受的過程係難,但慢慢黎啦

日子的確係化解良藥我邊介意邊期望時間讓我解脫,我可以確定非她不可,一切付出都係為佢
女!只分兩種,一種係好切,另一種係唔好切。
處唔處完全冇關係,而且開罐頭一啲都唔好 feel ,好累,有時仲會夾到痛。
都係有經驗好玩好多。

我要開好砌的罐頭

因為坊間講法個個都係會叫我呢類人唔好介意,自然會覺得係介意者有問題

其實結左婚大家都認定左大家唔明點解唔講得?
拿好簡單 正常女仔都會好愛你 完全信你 同埋想你開心 先會比你屌

而佢都知道男人無論多少都會介意女朋友同過其他男人

咁即係 佢獻第一次個刻 佢個心係諗緊
我好中意呢個男仔 佢值得我比佢 就算分手後 下任男朋友唔開心都唔係最重要 而家男朋友開心就得

如果你女朋友唔係處
咁即係話 呢刻既你 就係當時佢心入面紅字既人 咁你諗下女孩一生中最愛係邊個

所以就成日都有人話結婚個個都唔係最愛

有咁諗都唔奇,所以唔係現況令我介意,而係背後的意義

我都係自我感覺良好下姐

Sor,以為你真係百毒不侵先講事實
「愛係要包容 接受對方嘅過去」簡直就難聽過粗口
你要人地去包容 咁邊個去包容我?
最憎啲女人講到唔洗為自己負責任

不過睇開啲啦
人生有大把比女人更重要啲事
有處咪bonus
冇處咪最緊要自己開心囉

其實介意咪介意囉,唔想連介意都要比人歧視
女都冇是咪更可悲?
d人以為貶低係咪處女只係塊膜,
就可以將以前d野推得一乾二淨,仲要反過頭上左道德高地。
又話處唔處女只係一塊膜,又話你愛佢唔係愛佢塊膜。
成日叫人唔好介意,話人膚淺,認為處女只係一塊膜,真正膚淺果個係你ar

一個女仔將佢既第一次俾左個男仔,
係代表非常愛佢,完全接納佢,願意將自己同最寶貴既野交托俾佢。
而呢份情意,係第二個完全唔會有。

我已看穿呢份情意,個刻就好似亞當食完禁果,已經負上原罪啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞