攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
1)男女角度睇處會有唔同

2)我從來都冇問過你係咪絲,不過你啲留言比我感覺係已經比人破左處既女人
咁我唔係自欺欺人嘅人
介意係死罪?
睇得唔重又睇得唔輕啦,將來係好重要的
希望啦
我明你想講但冇表達,比人借左去比喻,你唔滿意然後話人唔明你冇講左啲好難明嘅說話,但你一開始表達嘅句子比人轉換左,你唔怪得人

你話:個處係條女,鍾意比邊個就邊個
人地話:老公包二奶都唔好著緊,意思係條J係老公,鍾意插邊個就邊個
你話唔可以用結婚後比喻拍拖前,咁如果條女有處,結婚後拍拖前都係條女嘅,條J更加幾時都係條仔到啦

1. 同意。睇法唔同但結果一樣,合則來不合則去

一係就好似 唔得巴 咁,慢慢等佢個一手女
不過等到又唔食得,佢條道理一食左變非處又係雞了……

2. OK,隨你點諗
咁處唔處都可以AA嘅,定係非處先要AA?
係呀
非處係一定要AA
除非你想做傻仔 想比人賺下
事主所愛自己多過愛佢老婆,講完啦。
保你老母臭西咩保守
由人類一刻開始已經係異性戀情意結
咁又保唔保守?
情意結有分保唔保守?
依家乜野年代唔可以要求處女啊?
規矩你定?
攞搵工同感情俾
你對份工有感情就唔會轉工啦
未開花結果之前已經有性行為咪就係強迫開花結果嘅另一半一定要接受囉
自私就係自私,有分年代?有分保守?
講嚟講去得啲俾人秒咗十萬次嘅point
學人笑人邏輯
你搞清楚啲邏輯先啦on9仔
其實依家啲港女好多都賺得多過男人……洗鬼男人養咩?
可能你接觸到果階層女人係咁啦

同埋照顧生活所需、食飯娛樂洗幾錢丫
到成家立室之後先至係開始
另一個極端,自己連介意都唔敢
佢應該覺得比其他人破左就係雞,自己破唔算掛,話非處係雞係誇張左
我係愛老婆
笑你老母臭西咩
扮曬唔care條女乜乜乜咁你又駁嘴做小醜
你就係道理人地唔係
你搞清啲邏輯未啊on9仔
點解?
唔洗慢慢等,非處做sp/女友咪得結婚就不了
係在意拎走佢第一次既人,定在意冇留到比未來老公? 你有冇問過你老婆點諗? 其實如果對方真心全全意愛我,我唔應該介意,自己總係好鍾意拎出黎諗,但當同佢相處果陣好開心,完全唔會諗起ed問題
都話佢係比人破左處冇人要既女人,所以先走嚟屌啲男人做乜咁緊張個處
你就on9兒登仔
如果個閪係老婆嘅,佢想同邊個屌,你都冇資格著緊
咁人地著唔著緊你都冇資格批評,個mind set 係人地嘅
//你對份工有感情就唔會轉工啦//
要有幾天才既人先講得出呢句說話?
你打工為份錢定份感情?
咁你慢慢為感情去返工

對一個女人有感情,愛就包容
唔愛就轉人,就係咁簡單
笑左
每個point都好到肉
咁多年嘅討論,比人秒左嘅point繼續不停出現
再開多個po又好快有人話,一早做左好過結完婚唔夾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞