攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
巴打你對女友都好好
我建議你試下傾,但唔係傾處,因為實發癲,傾下佢可以點樣再對你好啲,比佢知道你對佢好雖然係冇條件但唔係必然,大家都應該明白對方需要
如果佢變差唔變好,就真係唔值得
其實我介意還介意,但真係冇後悔同佢結婚
結婚比你好多幸福,只係有唔少介意,但相比之下我還是要同佢一齊,介意真係冇用,但冇你想像咁恐怖
唔解決既話,遲下一定會爆出嚟
最好就自己傾,真係開唔到口就婚姻輔導
一定會咁諗,但我相信會有女仔依然會愛下一個多個第一個,而佢都會深知自己會較難證明到比下一個
冇錯,係面對這過程,想像都好重要,可以諗好多你最不堪嘅情況,突然好介意到要分手、事後覺得後悔、想像終有一天放下等等,預先感受,再想清楚如何面對眼前,係非常實用的方法
你失去了甚麼?
咁我都好開心同愛人結婚嘅,只係不完美
攞出黎雖然係短痛,但可能會死人,收埋係長痛,反而留得青山在
拍拖個時唔處理搞到結左婚仲有個結係到
睇嚟你真係怕老婆你係屋企肯定比佢食住
失去咗最愛果個。

同你好類似果隻,但唔係處。巴打,唔好重蹈覆轍,分清楚咩嘢先係最重要啊...
樓主出軌咪解決到問題
拍拖傾得直接啲,但結左婚就連自己都唔想講,開始有種心理阻力
一般女人食住男人嘅風格啦,又唔係特別嚴重嘅,但我都係寵佢多
你都係介意佢某啲野?我都好清楚,萬一有咩事,會以愛人為先
乜啲處女咁隨便
覺得比唔到處人都唔好要求人處?
人地係處但係kiss過含過,你咪又係會介意
咁自殺都解決到
愛佢就唔會愛第二個
雖然都會,但介意少樣最緊要嘅,安慰自己都容易啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞