攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
P牌仔係喱啲時候開喱啲po想淡化抗爭
咁你咪要係感情台每個po講一次
想像下當你結婚個陣有個男人走埋黎話屌過你老婆
想像過呀,所有最令人難受的情景我都想像過了,還好仲健在
今日佢之所以係你中意既佢
咪就係因為佢既經歷囉
隔離post有個話女友係A0 屌哂鬼
A0女 你又未必中意佢既性格
非處 你又嫌人非處
咁你點解唔分手?打下飛機咪算囉
巴打 我都經歷過依樣野 當中過程的確係頗辛酸 但係你地經歷左不同既野 或者睇到條女既其他優點 的確係會慢慢沖淡你介意既依樣野
不過 雖然我當時思想上已經接受左依件事 但最後都係比條女飛左 仲要係用一個頗為傷害我既方式 其實諗返 或者咁樣自己會仲舒服自在
咁諗喇 我唔知你有無試過同處女拍拖 其實真係好難咁完美 有時係處既 你同佢又未必可以相處到
非處們 希望你地明白 你地既另一半介意但最後接受的 其實真係好愛你 成日講話咩愛佢就接受一切 你地唔會明白佢接受個過程中間既辛酸
問下你自己係咪處男先啦 睇你一定唔係處 你條女比人破處 你都食過唔少處女 公平 安全無半點偏心
咁如果我老豆老母對我好差,令我學識獨立今日出人頭地,我唔可以話好鍾意我老豆老母,一件導致好結果啲壞事永遠都係壞事
佢冇左個處係壞事,即使令佢變成幾好幾完美的人,冇左處都係壞事

由A0女去到萬人斬都可以未必有好嘅性格,咁我緊係寧願我老婆係A0啦,我唔係要任何一個A0呀,我要我老婆A0呀,就算我唔鍾意佢性格我都係要佢

唔分手係因為我鍾意我老婆,比我揀打手機定老婆,我都係揀我老婆
為對方承受痛苦後,再比人飛個下真係慘過比人桶背脊

我冇同過處女拍拖呀,雖然我都好明白如果我老婆第一個就識我,成件事未必咁順利,但我都係寧願佢第一個遇上我,依家我都係靠經歷多啲事黎沖淡

非處應該唔想自己有罪惡感,所以要覺得其他人唔可以介意,但介意係因為改變唔到嘅過去,真係唔係想點就點,佢地唔會明白過程會有幾辛酸,只會抱怨你唔接受
我係處男呀,係咪即刻覺得我講得好啱呢
同我而家情況好似
而家個女朋友 之前有三個男朋友 個個都有做過 仲要勁快就比左人
第二個仲要mk仔 成日都想要
但我未識佢之前 我都係處
條刺真係插到好深
其實好多女仔都介意男仔唔係處
咁我想問處女知道嗰下心理唔平衡應該點?
咪又係格硬接受......
巴打加油

其實去到三個真係想死
你女友仲係處嘅時候都好快比左人?佢係咩考慮下比前度?前度做左啲咩去令佢肯比人破處?連第一次都咁易比人,真係太隨便喎
女友同過mk仔做真係比死更難受
你會唔會想同番佢瘋狂做愛,幫佢洗底

巴打條刺都係非一般
唔平衡咪介意囉,人之常情,咩格硬接受姐,你係好鍾意佢,想同佢一齊,但係佢唔係處而令你介意都係無可奈何,點解唔可以佢接受你介意,而係你接受佢唔係處
佢淨係話個陣盲左⋯⋯
但我之前同初戀拍左八年都無搞過
但同而家呢個 2個月就搞左 搞完好有失落感
毒撚埋單
8年無性生活
大大力隊老婆下面補番數
巴打思想好成熟 你老婆有福氣
越睇越覺得樓主可能唔係介意老婆唔係處,而係後悔冇破過人處。
依個case 真係幾難接受...價值觀太唔同
每次拍拖前都問人係咪處,就算個女仔係都比你嚇走左啦,分分鐘告鳩你性騷擾你試下有個朋友無端端問你係咪處你會點諗?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞