攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
A0但被人破過處咁破佢處個條友係邊個
我睇錯,我講左係自己A0
老婆之前拍過5次,佢話得2個有做,我係三手
話處唔處無所謂果d都唔算男人黎

喂我有D著到爛既底褲送俾你地啦

反正你地連老婆唔係處都唔緊要 應該無2手野係接受唔到既
要令越黎越多嘅人醒覺
拍5次都有可能係真,但話做得2個肯定係呃鳩你啦,但其實你同你老婆識左幾耐但點解佢最後先揀你?會唔會係搵你埋單
唉7手就7手啦
開始嘅時候係當埋單又唔奇,但慢慢相處就會改變嘅
你同佢幾多歲結婚?
咁巴打老婆係唔係好靚,又或者係專業人士搵好多銭?
即係如果佢其他方面可以cover 到佢非處依個缺憾既話,你咪娶佢,如果唔得既咪試下就算,搵個第二個law
依d野唔係一時半刻可以睇得開,介意就係介意,因為依個源自你價值觀,依條刺會一直係度,
如果女方冇咩特別優點cover 到,建議放生對方搵個個
一樣係三十幾
靚係靚,仲主要係覺得佢適合,不論佢係咪處都適合我,但我依然介意佢比唔到處我
靚女可以Cover之前d情史
諗起陸永老婆,婚前出名wet妹一名
有相做證明(蒲吧),同多名男伴好親暱
而家洗底,好好地做兩女之母
咁離得婚la wo
自己理虧仲大條道理,要老公受哂
Btw 佢搵好多$?
咁咪arm 大家都內疚
Fair 哂打和la
冇刺了,可以白頭到老
G 持樓主
點解唔搵d廿幾歲ar?
30 歲男人配返廿幾歲女人好似抵d
時間絕對係良藥,但時機未到就要克服
咁又唔係真係咁衰嘅,佢普通文員搵得唔多呀
之後佢就會將自己個件事一筆勾銷,全部我錯晒
咁拍5次係佢叻,唔關我事
佢搵好多?
做咩要就哂佢? 依家佢理虧
覺得巴打你好勁咁都頂到
我都係好似巴打咁,就30 歲 A0 處 普通樣,ok 高,人工30 k up
搵女人唔會一定要處,但都怕第2時會有刺
所希望老婆會係靚,或者有學識搵到$去cover 返依個缺憾,令到心理平衡d
我都三十幾,搵二十幾有代溝啦
SOR囉一定唔做埋單仔
無處真係食完就算
屎忽都唔處仲可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞