攞唔到老婆個處只能安慰自己?

844 回覆
143 Like 377 Dislike
最後都係跟你咪得囉
諗咁多做乜 而家邊有人拍拖唔啪啪啪
你連基本男人樽鹽都冇埋,醒下啦!有冇諗過第時個仔分分鐘唔係你?
如果講處唔處只係有冇一塊野分別,完全否定處女既價值的話
往後少女更早失身既現象係會強化,而強化既原因唔係班男人
而係一直主張呢種思想的既失貞操者(父母/兄弟姊妹/朋友)

男人破左人地個處,唔通係單單都係強姦啦喎
唔係的話,原因係乜?因為男朋友話想要,咩辛苦果d?咁你係唔係弱智先
佢話想要就要俾?
咁輕易就俾人,夠膽話唔係好奇/覺得唔係好大件事先做?竟然仲將自己放係受害者位置,根本就係共犯

睇到d既失貞操者居然仲話,仲係處女一係基督徒一係弱智一係小朋友
處女只係醫院先有
咁講有乜居心,非處女仲潮d咁話啦下話
唔係你班咁既仆街宣揚d咁既意識,咩人地愛你就一定要包容你過去
而家個社會就唔洗12歲都冇處女啦 你問下d未成年果d女仔咪又達返你果句出黎講

係,人地愛你可以包容你過去
但你係唔撚係咁霸道,只要人地包容你,你就可以為所慾為,同人地玩到天翻地覆?
身為女人,又有冇為過果為將來同你結婚果位男士著想過,付出下先?
只係單方面要人地包容你,但就唔保護自己,令自己無所謂"過去"要人包容

愛就包容一切,呢句係既失貞操者既最後王牌
仲好浪漫,好似係真理咁,其實呢句又真係一d都無錯

之但係大家一齊從未認識就開始維護一段完美無暇既婚姻,更勝需要包容既愛
係雙方有共同責任所建立既愛情/婚姻,
係女性深知有呢種責任存在先建立到既關係,唔係自己去玩去蒲,之後要人包容
假如非處女往後時間搵到一位一生中至愛,問你多一次,可以的話,覺得自己第1次俾邊個好d,答案會係咩乜
唔洗再講落去啦掛

你要係幾十年前搵處女結婚,唔係咩出奇既事,係社會壓力又好咩都好,女性自我保護意識強,根本唔會好似而家咁,
你問個12,3歲靚妹,都無個係處女,咩俾人玩到殘哂,咩未婚媽媽,墮胎,濫交etc..
兇手係傳揚非處意識,助長呢種社會風氣既人,削弱少女自我保護意識既人
有得比你揀,你會寧願你老婆呢世人只係同你一個人搞野定同過其他人搞野先?

處女老婆比非處女好係定律,係無可能改變既事實。

有D 人話非處女有經驗有技術,能夠滿足男人不同需要。

OK!咁我問你,有一日你返到屋企,你見到你老婆比個大隻黑人用佢條18cm 巨龍不停抽插你老婆小穴,你會唔會同你老婆講「老婆你真愛我,又請左個補習老師返黎幫你補床技。」

你接受到你老婆婚前有幾個教練,咁點解接受唔到你老婆婚後搵補習老師先?好老實講,技術既野,你可以自己教你老婆,洗唔洗搵外人教呀傻豬仔?

又有d 人話愛一個女人就唔會介意佢過去。
咪再厄自己啦!你唔愛一個女人,佢以前係雞係公廁都唔關你事啦,你會唔會介意隔離屋陳太個女比人厄左隻豬?你會唔會介意你外母隻豬唔係比你外父?就係因為你愛你老婆,你先會介意佢過去,就係因為你愛佢,你先會想佢隻豬係比你。

有D 人話人大左就唔會介意,依家好多人都娶非處做老婆。

佢地唔係唔介意,係睇化左姐。你估有成班處女係面前比佢揀佢唔揀,佢會揀個非處咩?係因為市場供不應求,佢地被迫成為競爭下既失敗者,揀個非處女做老婆,揀件自己唔中意既貨,然後係心入面安慰自己「非處女咪仲好,有技術有經驗,愛佢就唔會介意佢過去架啦,人大左自然唔會介意呢D。」
Ok,我輸左
唔係唔可以介意,嗌交果時講下咁囉

日子耐左,嗌交都唔會講,因為其實佢都唔想。佢破處的時候,你根本未出現,佢亦未愛上你。到佢愛上你的時候,個處係不可逆轉。

而且我仲想講,所謂的日子,唔一定係指時間的長短。而係你地一齊之後所經歷的所有野,你會慢慢感受到佢為你的付出。去到某一個moment,莫講話處唔處,你直頭會覺得自己欠左佢。

有巴打講二手三手西,唉,其實自己用落舒服OK咪OK囉,唔係公廁牛肺咪算。好似買樓,個個鐘意一手,咁唔通二手三手樓又好有問題咩。

換個講法,一手西但池美麗咁既樣,咁你仲要唔要先?

接受的過程係難,但慢慢黎啦
絲打?
睇嚟你睇化左
「愛係要包容 接受對方嘅過去」簡直就難聽過粗口
你要人地去包容 咁邊個去包容我?
最憎啲女人講到唔洗為自己負責任

不過睇開啲啦
人生有大把比女人更重要啲事
有處咪bonus
冇處咪最緊要自己開心囉
屎眼仲係處咪得
成日話同強國人唔同
仲係到戀處結
除左塊臉生cancer,香港邊有女過左廿歲仲未破,後生個個都有性慾..
你講得咁白講左個事實出嚟,樓主點算
想問你老婆幾歲 如果十八九歲 我點都會介意
如果老婆都成廿八三十歲先同你一齊 老實講 就算佢信天主基督一樣扑過啦 咁有啲過去好正常 唔係出去玩到個閪爛晒 百人斬 同廿幾條仔上床 其實唔介意 如果佢同條仔冇乜意外 唔到你同佢 可能隨時佢哋會結婚
人大咗會冇咁介意 特別你拍拖次數有幾次 經歷都有啲 唔會介意 即使當中冇扑過嘢 而家嘅我睇處真係唔會咁重 後生細仔點都想潔白如玉 不過人愈大 經歷愈多 就明白 你眼前呢個人 總會有歷史同缺點
1994年播嘅肥皂劇Friends第一集己經以性、離婚、同性戀嚟做笑位
2019年香港仲討論緊老婆唔係處好sad
香港人根本就保守到不得了
如果唔係呢?
不要再說了
就算已經拍緊拖, 實嘈到叫分手
好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞