(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998(21)

1001 回覆
119 Like 5 Dislike
多謝各位
出咁慢都無畀人插
小芙蓉呢?冇左影
Shit, 禁錯左負評
可以同宛琳珊組情侶檔
想插架喇,不過各人都有難處,
更何況宜家香港都搞成咁,
點插得落丫...

我是來留名支持的
有文
我是來留名的!推!
加甜伏缐?
開後宮
都有的

遊行見到啲索女都好高質
就快
大9志騎劫左回到過去令到周杰倫無咗首歌喎 會唔會因爲咁出咗事
咁究大鳩志係出左咩事?
騎你算啦
一直想問小芙蓉即係周海媚
你地估咋
我無話係
Mandy身為beauty song的營運總監,近排被香圖圖的醜聞弄得焦頭爛額,最初她看好外貌俊朗,兼且有具備跳舞底子的香圖圖,於是把資源都押在他身上,希望他能夠成為beauty song具標誌性的旗艦藝人;然而就是這單轟動的醜聞,讓香圖圖的形象徹底破產,之前一直辛苦的經營都白費心機,投資在他身上的金錢都見財化水了。

Mandy對香圖圖作出這種不道德的交易,並沒有任何反感,她現在的地位、財富,就是不斷透過出賣肉體換取回來,而事實上這個圈子透過出賣肉體去賺取金錢和機遇的藝人絕不是少數,她怨恨的只是香圖圖的粗心大意,被記者揭發這件事情。

正當Mandy在自己的總監房內呆呆出神之際,Martin推門而進。

Mandy抱怨道:「唉!今次因為香圖圖依件事,beauty song損失咗好多錢,睇嚟蔣生蔣太應該都好唔高興,唔知佢地會點對我呢?」

「因為依件事,我頭先畀佢鬧咗一鑊,如果唔係家姐拉住佢,佢應該打咗我一鑊。」

Mandy打量著Martin,奇道:「咦!但係點解你個樣都唔似畀人鬧完咁嘅。」

Martin咧嘴一笑,道:「嘿嘿,因為啱啱我同官幹飲完茶,佢下星期生日,想我地搵啲藝人去同佢地慶祝。」

Mandy訝道:「西環辦官幹,聽講佢有個萬妞王嘅稱號,份人好鹹濕嗰喎!」

Martin一把將Mandy拉入懷中,一邊上下其手,一邊道:「男人有邊個唔鹹濕架?佢鹹濕,我地就投其所好。我姐夫見到官幹都要點頭敬禮啊!只要我地巴結到佢,姐夫一定唔敢郁我地。」

Mandy被Martin撩撥得身體發燙,呼吸變得急促,喘著氣道:「你…嘅意思係,唔好啦!公司嚟架!」

Martin沒有理會Mandy的抗議,他的雙手繼續地不規矩,他道:「beauty song咁多囡,官幹生日嗰日,我地叫晒佢地著泳衣同官幹玩遊戲,佢玩得盡興咯!到時咩都好話為啦!」

話畢Martin把Mandy按在辦公室的桌子,上演一幕活色生香的愛情動作片。
連續兩日有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞