(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998(21)

1001 回覆
119 Like 5 Dislike
有文
今日碌碌吓見個topic咁熟
撳入嚟睇先知第二季出咗
仲有兩個post 咁多文一次過睇
今次好醒目喎
成皇志教到啲女聽聽話話
終於追返live
第一集伏筆

"我還打聽到不少未列席的同學消息,好像那個被稱為第二最美校花的宛琳珊,被雜誌拍到介入賭王柯漢生的兒子柯恩繼的婚姻。”

好期待 加油
志志d 女果然有返多少質素
醒目女
女神果然係醒目女
宛琳珊
我最愛嘅女角
宛琳珊
食得宛琳珊未?
轉會去dream 啦
轉會去dream 啦
一齊唱晒stephy同力甲啲合唱歌
如果拍成tvb電視劇
搵邊個做男女主角
呢個真係爆紅
入世未深姐, 撈兩三年都彈唔起,佢會爆料,好過做雞先上到位
睇穿 mandy 姐唔會真捧佢,醒目
Chapter 11 醜聞(下)

同一所酒店,又是同一對男女主角,他們在房間內幹著相同的事情,這次他們最後衝刺的體位與之前不同,Mandy騎在Martin身上劇烈搖晃,兩副赤條條的身軀上佈滿了汗水,顯然他們已經激戰了一段時間,Martin身軀一震後,兩人軟攤在床上。

Mandy喘著氣問道:「點解你次次都要嚟依間酒店?」

Martin亦喘著氣回應:「方便、近公司。」

Mandy知道除了以上原因外,便宜的房租亦是其中一個原因,她話題一轉,道:「我問過公司個靚妹喇!無料到。」

「唔緊要吖!我都估到依啲靚妹仔靠唔住,如果旨意晒佢我地食得屎啦!」

Mandy瞧見Martin一副胸有成足的樣子,訝道:「你搵到條靚仔嘅痛腳?」

Martin把一個公文袋扔在床上,Mandy打開來一看,發現內藏數張成皇志的照片,Mandy訝道:「你搵人跟蹤條靚仔?」

「嗯!妳睇下個背景先啦!」

「赤柱監獄?條靚仔去赤柱做咩啊?」

Martin笑道:「我搵狗仔起條靚仔個底,佢老豆以前係黑社會,年幾前仲衰傷人入冊。」

Mandy嘲笑道:「臭罌出臭草,有個監躉老豆,個仔都唔慌係好人啦!睇嚟佢唔單止無得做滅罪之星,啲廣告商仲隨時同佢解約添!」

Martin意氣風發道:「學勤依個傻仔想同舅父鬥?有排都未夠班啦!依單野我聯絡咗四方嗰啲八掛周刊,仲要喞牙膏咁一單一單咁爆出嚟,報導一出街仲睇佢點拆。」

Mandy聞言彷彿看到年尾香圖圖橫掃各大頒獎禮的新人金獎時,在台上致辭痛哭流涕地多謝自己的畫面。
文生咁醒點會唔知呢d野,一定拆到
我想問香圖圖係邊個? 我知林昌奴係JXXO
pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞