(校園、穿越、奇幻)今年我三十三歲,回到了1998(21)

1001 回覆
119 Like 5 Dislike
Live
今晚有無文
剛回家
打唔切
唔緊要
早唞
早抖
最順景嘅時間應該有啲嘢會發生
加速
位於鬧市的三星酒店,其中一間房間內,房間內的雙人床不斷地顛簸,雙人床上有一對男女以傳教士的體位正在進行激烈的活塞運動,淫聲浪語在房間回盪。男子感到體內壓力快要衝破括約肌之際,立時移到女子的面前。未幾,女子的臉上便佈滿了濃稠、溫溫的鹼性蛋白。

那男的就是細蔣太的弟弟Martin,而女的就是beauty song的營運總監Mandy。Martin已婚,Mandy算不上Martin的情婦,因為Mandy外面亦有不少男人。
Mandy原本的職業只是一名售賣化妝品的SALE,後來進入娛樂圈也不過是一名九綫藝人,但她不介意出賣色相換取機遇,最後與Martin搭上,成為了娛樂公司的高層。

劇烈運動過後,兩人梳洗完畢,Mandy依偎在Martin懷內,道:「自從學勤入主咗dream music之後,搞到dream music有聲有色,你怕唔怕你遲啲地位不保啊?」

Martin拍了Mandy的隆臀一下,道:「你講到好似唔關妳事咁,dream music嗰個成皇志,最近聲勢壓過你個仔啊!再咁落去年尾個新人金獎,你都唔駛旨意beauty song有得攞。」

Mandy抱怨道:「都唔知點解嗰個成皇志會彈得起,講樣連香圖圖一成都無,講錢一定唔夠林昌奴多啦!」

Martin道:「嗰個成皇志唔簡單,背後應該有高人指點,由佢喺我家姐銀婚晚宴開始,已經好有計劃部署,先得到我姐夫同家姐認同,再喺我手入面搶走dream music,之後發大嚟搞。」

Mandy道:「你係話有人教學勤同你爭權?你雖然係細蔣太細佬,但係學勤始終係佢個仔,佢地始終都會企喺個仔嗰邊。」

Martin道:「未必,我姐夫唔係咁迂腐嘅人,佢較睇重個人能力,如果學勤唔掂,
dream music遲早都畀返我睇。」

Mandy喜道:「你諗到方法喇?、」

「依家dream music只係得成皇志一個藝人,只要搞掂咗成皇志,dream music就玩完喇!」

Mandy訝異道:「你嘅意思係收賣佢?萬一佢唔畀我地收賣,仲將依件事同蔣生講,咁我地就慘喇!」

Martin想了想再道:「嗰晚我見成皇志同你公司嗰位新入行嘅靚妹好熟,你試下問下佢成皇志啲野啦!睇下可唔可以問到啲咩野出嚟?」

Mandy恍然道:「你打算搵啲醜聞出嚟打擊條靚仔嘅形象?」

Martin笑道:「做依行任你人氣點勁,只要有一兩單醜聞,隨時星途玩完啦!我地喺依個圈都見過唔少啲咁嘅情況啦!」
兩個未來人
龜速更新中

食緊藥好眼訓

大家早啲休息
二五妹?
下次輪到martin 大戰軟淋珊
take care
好睇呀,春泥巴打要小心身體呀
今日咁多文
幾日無入黎一次過追3篇
btw雖然呢2節係叫醜聞
但係去到咁後先真係關事
前面是咪應該改標題
老豆應該好快比人拎出黎講
打緊

食眼瞓藥好攰
真心覺得唔使逼自己出,我覺得大家唔會﹑亦唔應該介意等你好返啲先出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞