[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(5)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike

冇試過
Senn記amp見過HDVD系列怕怕,不了
sony wh-1000xm3
有無巴打有研究過Sennheiser GSP 550/ 600,呢隻用黎係屋企打機同時聽歌會唔會二合一幾好?

重撚到閪咁 戴又戴唔到 可伸縮個位伸到最長都係勁撚短 打機係幾好嘅 清到覺得乾 聽歌就不了 你想二合一不如買隻hd598/hd6xx 不過要買多支咪 仲有隻game one都叫正常聲 而家好多賣gaming嘢鋪頭都有得試 你咪去試下邊隻啱戴 仲可以插落電話到試下 不過razer steelseries logitech呢啲blacklist咗先 qc廢撚到嘔
玩FPS 用hd598 6xx呢類分到前後左右?我用緊HyperX Revolver,36x g 戴上頭唔算好重,我見隻550 360g
adi-2 dac 狗已衝
留名
搵搵下邊度有平adi-2 dac,比我發現原來audio-gd有出平價R2R dac amp, 仲平過dac1101
http://www.audio-gd.com/R2R/R2R11/R2R11CH.htm
RMB2380
有冇巴打試過audio-gd R-28?同adi-2 dac差唔多價位
記住睇manual 啊
cls重料到
呢個原來就係何慶華diy 野發大黎搞果個牌子
都係脫唔出diy 嘅框框,用料,做工同音質都係
先唔講聲,呢啲無牌子嘅野二手唔值錢
用onboard sound card都好過佢,XDDD
啱啱收到email Liquid Platinum 返咗貨
不過都唔關我事
絕對分到 仲好過所有gaming headset 300幾g其實算重 不過revolver呢種headband好戴所以你唔太覺 基本上聽歌耳機都聽到前後左右 除咗某啲垃圾 不過都要睇隻game整成點 好似以前pubg咁整得衰 幾靚嘅耳機都冇用 不過你唔使理個14k 條友耳聾 聽咩耳機都冇高低音
講整體完成度的話其實002 真係麻麻哋,係勝在價錢相對較平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞