[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(5)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
差係邊?
之前係show試dcs+ 鐵三角部amp,玩咗陣唔覺差

head-fi同連登都差無幾, 唔知好嬲定好笑

品質好一貫
我都想問
留名想知道ADX5000點垃圾法
聽過好幾套setup感覺都唔錯呀其實,尤其比起Utopia個金屬感重既高頻我覺得佢嚟得好
係有D amp/dac 配搭底下特別容易高頻過剩
PAF果次用Bartok 推好撚正囉所以我想知你係用咩setup 推adx5000?
反對修訂逃犯條例 香港的終局之戰

星期六 早上9點
立法會將會開會討論有關修訂 暫未知會否表決
由於秘書處政變 原本由涂謹申主持會議改為石禮謙主持

事態危急
一定要阻止立法
否則香港直送中國受審
到時中國話你犯咗中國法律 無需證據 無需理由
就可以光明正大係香港夾你返中國
坐黑獄 洗你腦

此修例禍害大於23條立法
23條>>>(需危害國家安全,香港審判,香港監禁)

修訂逃犯條例 >>>(莫需有,中國政府可任意控告香港人任何罪行,香港會配合執法將你拘捕,移交中國審判及監禁,無需證據 無需理由)
我都係展試
高頻失控,聲又薄又散
表現差唔多嘅hd800差唔多平佢一半
有人覺得好正,空氣感強,我就唔識欣賞
保護聽覺,要由幼兒開始
可能我上次試d歌試唔到呢d位,下次試真d先
補返
應該唔係你講果個展,我第一次聽個source 好似係部平板黎,喺av show到,之後前前後後都聽過,但係dcs 做source 真係未聽過,係鐵三角嘅檔?
一千蚊包唔包平衡線定要跟機平衡線?
我直隊panasonic CDP同sony RH1都完全唔覺有你講嘅問題
PAF兩年都係dCS 舊機新機我反而係鐘意舊機多D

ADX5K借過返屋企
DA-250 / GS-X Mk2 / 4-Pin XLR ADX5K下我睇唔出點出到佢講既聲
呢到咁多adx5000 fans
好奇下你地聽開咩耳機多

我就唔太中意開放嘅鐵三角
我Aune S6 Pro + HD6XX

隻HD6XX今日岩岩收到,感覺唔係好推得郁 扭到75%音量先足聲 唔知係隻耳機本身少低頻定點 聽左一陣only (盲入)

(但用黎夾ATH-MSR7B聽女音染真係好滿意)
耳牛SR-404 HP-2 AD2000X
掛耳EW9 EarPods
入耳EX800ST ER4S ER3SE SR-002 Rockets Aya E3000

我走左去爬下文原來adx5k 又唔小好評
utopia 我接受到,覺得唔錯
但係adx5000聽左唔耐我已經無心機試落去
我聽唔慣動圈嘅聲掛
Tannoy Stirling / Autograph mini
K1000 K812 T1 1st gen
UERM K3003 Justear Listening F111 SR002

好 下一位

t1 ,k812,kk ~呢啲同adx5000取向差唔多
聽開呢種嘅話中意adx5000都好理所當然
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞