[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(5)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
巴打有冇興趣收二手極少用嘅k7xx
放6折都冇人問吓 好新淨…
見到係個賣物POST, 我度下先
t60rp得唔得?
有冇師兄聽過TEAC UD503 ,我見二手賣3千6
我會買平衡線的

而家用緊有源喇叭, 冇咩特別所以唔會走去upgrade喇叭果邊
所以開始玩下desktop headphone, 本身都有玩下入耳果d, 買黎返工放工聽, 儲落5-6對動鐵動圈
係頭戴式冇咩玩過, 而家開始買黎試下, 下個目標係ATH-MSR7B, K701/2, DT770 pro果d

已入S6 Pro, 等收貨 thanks Bro
幾錢放?
有興趣
tg傾 https://t.me/Me1steR
其實都講埋6折放

之前有巴打講過呢部機lineout OK,headphone out唔好
我幾年前試UD503夾HD600,冇乜bass,最後買左HD-DAC1
寄返set嘢畀koss, 用邊間速遞好
公司用開DHL
搵集運啦
仆街,啱啱寄咗
咁撚快手, 預計26/4朝早十點到
嗱嗱聲send封email
閪cs, 明知md啲嘢全世界都買, 問都唔問
惟有係咁, 希望肯免費幫我寄
各位點睇AK KANN CUBE?
" Power output on KANN CUBE is almost double of the original KANN player, giving users the ability to drive any headphone on the market."
177x go出街嘅solution
上代KANN 力大聲粗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞