[耳機撚]召集大耳牛,台式耳機系統用家(5)

1001 回覆
8 Like 5 Dislike
其實可換線都好似無咩用本身都6N OFC。
唔通換條OCC銀,一定貴到仆街,講緊最少五條線。
你地用class A擴係咪真係會等到部機熱先聽
佢話同massdrop THX AAA 789同價位……
唔係好覺有咩唔同
啱啱見到耳机大家坛啲大陸佬話熱半個鐘
同呀, 都係三千頭
hpa4平, 印象中都係fostex
benchmark hpa4 都係3千o者,不過係老美
撞名
用353x推唔推得好l700
唔係最好但唔失禮
呢套係萬元內endgame 組合
唔知made in austria 701仲有無nos呢
有都炒到上天
平嘅唯有ebay 碰運氣
nos 嘅 500 我都買過, 95 定唔知60 usd
我見到啦, 好貴
想搵啲上古嘢嚟玩吓, Mdr-cd900st好唔好呢
古董嘢入門誠意推薦hd580or hd540

mdr900st 都唔係好古董姐
monitor我會追新model
主要係想搵啲調音同設計獨特嘅古董
隻540G咁趣緻嘅
hd580係monitor

540g 都好聽,好睇,聲音有特色,常年 ebay.de 都有得bid,比貴啲國內都有

再唔係grado rs1 or k240 sexette 都係古董耳機嘅代表作
無嘢啦你當我無講過
sexette好正喎, 一加六單元咁嘅設計都畀佢諗到
grado好似直接買i版好啲
sextett
sexette 有人話好正,有人話一般般
同樣grado rs1 聲唔中正,雖然我覺得好聽但係有人話i 版一樣咁好,唔一定個個中意
hd540年代久遠易壞/parts 換過唔出奇

都係hd580好夠平我幾時聽都覺得真係唔錯
人地嘅自創字唔係好熟
sor
好似德文嚟,因為嗰六舊嘢而得命名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞